|
||
Badem'in solisti Mustafa abimiz Doa'ya şarkı vermiş beste yapmış falan adı aşkım..doa da mustafaya klibimde oynar mısın diye sorduydu yani böyle bir proje var
|
||
|
||
Farklı yorunlarıyla bir çok açıdan çok başarılı bir grup, şarkılarının akustik versiyonuyla daha bir orjinal nitelik kazandırdıklarını düşünüyorum..
|
||
|
||
| kalpsiz şarkıları süpper bence gelecektee tutulacak gibi geliyor banaa | ||
|
||
Sınav filminde de çalan şu "Sen ağlama" beni çok ağlatmıştı yaa... Ben seviyorum.Yani zaten sadece iki şarkılarını biliyorum.Bir sen ağlama bir de Özlem Tekin'le düet yaptıkları şarkıları... Ama güzel ikisi de
|
||
|
||
| Sen Ağlama çok güzel gerçekten çok ağlamıştım o şarkıda... Kalpsiz de çok güzel | ||
|
||
| sen ağlama yı seviyorum .. bide şu özlem le olan düeti kalpsiz.. kara değil mi de güzel.. ama pek dinlemiyorum yine de | ||
|
||
| özlem'le olan düetleri harika..akustiği'de bir o kadar harika olmuş.. | ||
|
||
özlem tekin değil de gökçe ile yapsalarmış daha çok ilgimi çekerdi sanırım. özlem tekin'e antipatim var biraz
|
||
|
||
| Kalpsiz'in akustiğini Gülçin Santırcıoğlu söylüyormuş. | ||
|
||
en çok Özlem Tekinle düeti KALPSİZ hoşuma gitti
|
||
|
||
| "Kalpsiz" şarkısından sonra ,pek bir atılım yapmadılar..Severim kendilerini ancak nedense bana biraz pasif geliyorlar (: | ||
|
||
kara değilmi ve sen ağlama güzel hele sen ağlama tam bunalım şarkısı
|
||
|
||
"Kalpsiz" şarkısından sonra ,pek bir atılım yapmadılar..Severim kendilerini ancak nedense bana biraz pasif geliyorlar (: evt en çok o şarkısını sevdim öbürleri yavaş
|
||
|
||
| Badem 07 Ekim Salı Beyoğlu Hayal Kahvesi - Istanbul badem istanbul severleriyle buluşuyor.. |
||
|
||
| Badem iyidir!dinleyin arkadaşlar,şarkılarında güzel gitar teknikleri var!!! | ||