Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
13 eylül 2006 şebnem ferah-mor ve ötesi konseri

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 13 eylül 2006 şebnem ferah-mor ve ötesi konseri

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: [ 1 ] 2

gazella 14.09.2006 10:57:30
lütfen görüslerinizi bildirinn

pebble 14.09.2006 11:31:24
hepsi onların şarkıları.. bu şarkıların hepsini en iyi onlar söylerler ve dun gecede hepsi harikaydı ayıramam sanırım şu şarkıyı daha iyi söylediler diye.

charmed 14.09.2006 16:54:39
daha mutlu olamammı çok güzel söylediler harikaydı Smiley  küçük sevgilimde fena değildi(bence).

arki 14.09.2006 20:33:19
yanlış anlama ama bence biraz saçma olmuş bu anket neden diye sorarsan yani sadece konsere gidenlere özel olmuş gidemeyenler öylece bakar sadece zaten mor ve ötesi tüm şarkıları güzel söyler bu benim görüşüm tabi

entel 15.09.2006 07:02:19
konser mükemmeldi.. yine herzamanki gibi erkenden gittim provaları izledim sebnem yoktu provalarda dier tayfasını gördük güzel gecti sonra otururken bi araa karsıdan burak abinin arabası geçti asagıya indim harunda geliyo indi sonra görüştük filan ...3 saat önceden konseri beklemek zevkliydi ama baya yorulmustuk:)neyse konser baslamadan yarım saat önce yerime geçtim konser mükemmeldi iyi çosturdular yanlız sarkıyı söylemeleri ayrı güzeldi tabi!konser sonrası ayrı güzeldi harunu cagırmam ve aramızda gecen diyaloglar=) burak o'na cok sey borcluyum .birkez daha kanıtladı nekadar samimi ve içten oldugunu...şebnem konserinide izlemiş olduk o arada güzeldi herşey

bihtermvo 15.09.2006 15:18:26
starda çıktı kızın biri zırlıyodu yazık kıza ezildi heralde güzel bir konsere benziyodu
işallah ankaradakini görünce bizde yazarız

black_ 15.09.2006 15:26:27
selam arkadaşlar..o starda çıkıp zırlayan kız sanırım bnm kardesim:)) bnm için ağlıyodu..çünkü o konserin sonuna doğru ben fenalaştım ve nabızdan dolayı ölümle burun burunaydım..ve güvenlik ben orda ambulansa götürülürken onun gelmesine izin vermeyip kolundan tutup fırlatmıs kızı..epey tartaklamıslar..

bihtermvo 15.09.2006 15:30:55
selam arkadaşlar..o starda çıkıp zırlayan kız sanırım bnm kardesim:)) bnm için ağlıyodu..çünkü o konserin sonuna doğru ben fenalaştım ve nabızdan dolayı ölümle burun burunaydım..ve güvenlik ben orda ambulansa götürülürken onun gelmesine izin vermeyip kolundan tutup fırlatmıs kızı..epey tartaklamıslar..
ooo hadi ya bende haruna öyle bi bakıyodiki onun için ağlıyo sandım eyer oysa valla üzüldüm çok fena ağlıyodu kameramanın bile dikkatini çekmiş geçmiş olsun ne değim

black_ 15.09.2006 15:34:05
evet söyledi kameralar çekti diye.demek verdiler ha..umarım yalan yanlıs bilgiler vermemişlerdir..Smiley)

bihtermvo 15.09.2006 15:35:30
evet söyledi kameralar çekti diye.demek verdiler ha..umarım yalan yanlıs bilgiler vermemişlerdir..Smiley)
yok ta ne biliyim konserde ağlıyanlar vardı dedi sonra harunu gösterdi falan bende dedim gene biri aşırı duygulandı:)

black_ 15.09.2006 16:11:35
harun u çok seviyor gerçi..bana yalan mı söyledi dersin:P sana ağlıordum die:P
ya ben burak guven e ulasmak istiyorum ya:(

bihtermvo 15.09.2006 16:39:45
harun u çok seviyor gerçi..bana yalan mı söyledi dersin:P sana ağlıordum die:P
ya ben burak guven e ulasmak istiyorum ya:(

valla olabilir o bakışlar hiç tekin değildi yada sana ağlasa niye haruna baka baka ağlıyo:) şaka bir yana geçmiş olsun

cagico 15.09.2006 16:45:02
bugün radikalde aynen şöyle yazıyor: 6 bin Radikalli'nin katılımıyla gerçekleşen gecede ilk olarak Mor ve Ötesi sahneye çıktı. Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin'in kostümü seyirci arasında ve özellikle sahne önündeki genç kızlar arasında infial yarattı. Harun; siyah, yere kadar uzanan kapüşonlu ceketini ilerleyen dakikalarda kızlar komaya girmeden çıkardı neyseki.
ya yukarda yazılanlarla alakasız oldu ama yazıyım dedim.hani ağlayanlar-harun-aşırı duygulanma falan..belki bağlantı da kurabiliriz yani Wink

bihtermvo 15.09.2006 17:04:04
evet tv gazete baya abartmış görünüyo Wink

black_ 16.09.2006 09:32:04
geçmiş olsun dileklein için tesekkur ederim
Smiley

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: [ 1 ] 2

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468