|
||
Gül kendine albümünün en can alıcı parçalarından. Kendi aralarında da bu şarkıya "zakkoş" derlermiş. Kuruçeşmedeki konserde harun söyledi. Ben bu sayede biraz geç de olsa bu adınıda öğrendim
|
||
|
||
| çok severim bu şarkıyı...sözleri hakikaten çok güzel...'zakkoş' da güzelmiş;D ''durup beklersen,hiç birşey olmaz' |
||
|
||
| "Gerçek u 'zakkoş' koş geç kalma sakın!" Gül Kendine albümünde, ilk keşfettiğim parçaydı. İlk dinleyişimde albümün en sevdiğim parçası olmuştu. Sözleriyle, müziğiyle çok etkileyici bir şarkı. |
||
|
||
teşekkürler _cambaz_ sen olmasan şarkıya neden ZAKKOŞ dediklerini hala düşünüyor olucaktım... ''Gerçek u zakkoş koş geç kalma''
|
||
|
||
sağol begüm ya sen olmasna ben de anlamazdım koptum ya çok orjinal ve güzel bir ad olmuş
|
||
|
||
şarkı çok güzel ya ben en çok "gerçek uzak koş koş geç kalma sakın" yerini beğeniyorum zakkoş yerini yani... anlamlı ve müzik de çok güzel
|
||
|
||
gül kendine albümündeki en sevdiğim şarkılardan bir tanesi.gerçi hepsini seviyorum ya... ama bu şarkı biraz daha güzel diğerlerinden.insanı gaza getiriyor çünkü.sözleri ve müziği de çok harika.kısacası çok güzel bir şarkı.
|
||
|
||
| zakkoş ne demek??? |
||
|
||
zakkoş ne demek??? _cambaz_ arkadaşımızın yazdığını oku lütfen ![]() gerçek u zak koş koş geç kalma sakın!! |
||
|
||
Bu şarkıdaki bateri sesine hayranım! Baterinin kattığı müzik muhteşem. Sözler zaten olağanüstü. Bu sözleri yazmak yürek ister diye düşünüyorum. Mor Ve Ötesi fazlasıyla yürekli
|
||
|
||
bu zakkoş olayına bayılıyorum.çok hoş gerçekten. bazen olmadık yerlerde şarkı aklıma geliyor söylerken de u zakkoş şeklinde söyleyince gülmeden edemiyorum..
|
||
|
||
bu zakkoş olayına bayılıyorum.çok hoş gerçekten. bazen olmadık yerlerde şarkı aklıma geliyor söylerken de u zakkoş şeklinde söyleyince gülmeden edemiyorum..bende bu şarkıya zakkoş denildiğini öğrendiğimden beri uzak koş yerinin gerçekten de u zakkoş dışında bir şekilde söylenemeyeceğini gördüm bu yüzden bu şarkıyı söyleyemiyorum senin gibi gülmeden edemiyorum ya
|
||
|
||
| demosunu da beğendiğim.burada burak abi de katkıda bulunmuş.çok güzel olmuş.demosu bayadır var ama şimdi yazmak aklıma geldi. | ||
|
||
| ilk defa duyuyorum bunu.Biri konuyu anlatabilirmi bana özel msj olarak | ||
|
||
Bu şarkının adının 'zakkoş' olduğunu yeni öğrendim! Çok sağolun arkadaşlar çok sevdiğim bir şarkısı mvö'nin
|
||