|
||
bende burda durmuyorum ve "orda durma"nın sözlerini koyuyorum. ![]() orda durma ne istersen de bana biz biriz zor olsa da sen anlarsın istersen bir veda anı gibi bıraktıkça gerçeği yerinden kalkamazsın bil ki sen sevmek istersen her şeyi kurtarırsın orda durma, eğer beklersen hiçbir şey olmaz gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın tokken hiç doymadın sen, susmadın gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın tokken hiç doymadın sen, dur artık şimdi nerde geçmişin o mutlu çocukları hiç yaşanmamış gibi önünde bir hayat var gücün yettiği kadar yaşa artık istersen çünkü sen eğer istersen her şeyi kurtarırsın orda durma, durup beklersen hiçbir şey olmaz gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın tokken hiç doymadın sen, susmadın gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın tokken hiç doymadın sen, dur artık zaman tükendi artık |
||
|
||
| bu şarkı farklı bir şarkı ya...ama neden bilmiyorum yine! :S | ||
|
||
| ne istersen de bana biz biriz zor olsada...çok ama çok güzel sözler... | ||
|
||
sitedeki demo kaydını indirdiğimizde burak abinin sesine ve biraz daha farklı sözlere rastladığımız şarkı. ama o haline de bayılıyorum ee ne de olsa şarkı güzel işin temeli sağlam yani =) şarkının o halindeki bazı sesler bana gece'yi anımsatıyor. mesela şarkının başı falan sanki ateş böceklerinin sesleri ayrıca sözlerini çok beğeniyorum şarkının demosundaki. "yoktan bir çocuk doğdu" burak abi çok hoş söylüyor orayı.... ![]() burak abinin sözleri ile orda durma :bana gerçek yok demiştin, yoktan bir çocuk doğdu konuş onunla istersen her şey oluuur.... bence sen düşün istersen son bir kez ismin kalsın orda durma, götür istersen ben hiç bir şey bulmam... ( burda böyle bir şey diyor galiba, anlamıyorum orda ne dediğini, yardım edin bulmama )gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın tokken hiç doymadın sen susmadın gerçek uzak koş koş geç kalma sakın tokken hiç doymadın sen susmadın sabah olmaz, gözlerimden bir damla yaş umut (ya da unut ) benim için çok geç, geç...
|
||
|
||
| demo kaydı için bir şey yazasım geldi... kuzum sizin canınız mı sıkıldı? güzel... |
||
|
||
| çok iyiymiş yaa en güzel yeride orası şarkının.. gerçek u zakkoş koş geç kalma sakınndemosuda ayrı bir güzel zaten burak ın yorumuyla... | ||
|
||
demosu çok değişik olmuşş!!burak abi'nin yorumu çok farklı ve komik! dikkat edin "orda durma durup beklersen" kısmında "orda durma duğup bekleğseen" gibi bir şey söylüyor! pelin o anlmadaığın kısımda da "hiçlik" diyor sanki ama tam kestiremedim! :-/
|
||
|
||
| sabah olmaz, gözlerimden bir damla yaş umut (ya da unut ) benim için çok geç, geç orası şöyle değil mi yani ben öyle anladımda sabah olmuş gözlerinde bir damla yaş umutların için çok geç..(sanki orda geçten sonra yeah dermiş gibi geliyor )
|
||
|
||
| Evet ben de 'umutların için çok geç' diye anlıyorum. Ya da 'unutmak için çok geç' de olabilir. Neyse ister öyle olsun ister böyle, çok güzel parça. Demosunu ben aslından önce dinlemiştim, demonun tadı da ayrıdır yani.
|
||
|
||
| evet ya keşke diğer şarkılarınınkini de koysalar kesin vardır. | ||
|
||
çok ilginç olmuş demosu ama güzel yapmışlarr
|
||
|
||
| benim için anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığı, ayağımı kaydıran,çok şeyleri değiştirmiş olan şarkı. | ||
|
||
ya "demosu da güzel olmuş" gibi yorumlar var ama bence demosu daha güzel olmuş temadaki sesler çok ilginç.aslına bakılırsa sözleri de daha etkileyici.
|
||
|
||
| "orda durma, eğer beklersen hiçbir şey olmaz" sözleriyle harekete geçmemiz gerektiğini bir kez daha ortaya koyan, içinde büyük anlamlar ve mesajlar barındıran süper bir mor ve ötesi şarkısı daha... | ||
|
||
| çok güzel şarkı | ||