|
||
| ne istersen de bana.. biz biriz zor olsada...unutulmaması gereken bir mor şarkısı bence... | ||
|
||
| akor ve tabblarını doğru bir şekilde bulamadığım bir şarkı şimdi biri çıkıp ta doğru akor-tabb-nota verse benim için mucize olurdu ama ne yazık ki mümkün değil! | ||
|
||
| gül kendine albümündeki en güzel parça | ||
|
||
| önünde bir hayat var gücün yettiği kadar burasını söylerken Harun'un o dokununca kırılıcakmış hissi veren sesini çok seviyorum..aslında bana dokunan yeri de işte tam burası.. nereden bakarsam bakayım herşeyin benim elimde olduğunu bas bas bağıran bir şarkı... çünkü sen eğer istersen her şeyi kurtarırsın orda durma, durup beklersen hiçbir şey olmaz |
||
|
||
he he zakkoş güzelmiş ya.
|
||
|
||
| bir veda anı gibi bıraktıkça gerçeği yerinden kalkamazsın !!!! beni en çok etkileyen kısmı ve bu da aynı şekilde : önünde bir hayat var gücün yettiği kadar yaşa artık istersen |
||
|
||
| şimdi dinlediğim şarkı..ve bir kere daha bittim şarkıya ... | ||
|
||
bu albümde en çok sevdiğim şarkı zakkoş da süper yaa gerçek uzak koş koş geç kalma sakın süper süper!!! insanı büyük miktarda gaza getiriyor valla
|
||
|
||
| bende ilk önce burak abinin söylediği demo yu dinlemiştim .bu yüzden midir bilmem demoyu daha çok severim..demodaki sesler daha çok etkiliyor beni ve burak abinin o içten yorumu...ikisinide severim.. iki ayrı ruh var şarkı ve demosunda .... | ||
|
||
| BU ŞARKI ÇOK TATLI BİRDE ORDA DURMA DEMİYOMU BİTİYORUM ÇOK TATLI ORASI | ||
|
||
| Ne istersen de bana biz biriz zor olsada.. üstüne söz varmıdır?.. | ||
|
||
| orda durma, durup beklersen hiçbir şey olmaz.. orda durma daha yapacak işimiz çok diyen,dedirten bir mor ve ötesi şarkısı.. |
||
|
||
HAYATIMDA DINLEDIGIM EN GÜZEL SARKILARDAN BIRI.. kendimi kötü hissettigimde dinlerim hep..
|
||
|
||
orda durma diyişi gerçekten çok tatlı ;)BİL Kİ SEN,SEVMEK İSTERSEN HERŞEYİ KURTARIRSIN ORDA DURMA...
|
||
|
||
geçenlerde bu şarkıyı radyoda duydum bi sevindim anlatamam çoook seviyorum bu şarkıyı çok anlamlı
|
||