|
||
aynı zamanda ceza çok sıkı bir mor ve ötesi hayranıdır
|
||
|
||
cezayı bende beğeniyorum ve severek dinliyorum gercekten rap sanatında oldukça başlarılı bir sanatçı.ve onunla gurur duyuyorum çünkü türk tamamıyla türk topraklarında yetişmiş inanılması güç demekki biz türklerde istediğimizde bazeni iyi iş çıkartabiliyoruz...
|
||
|
||
01.01.2005 tarihinde Zaga programında Ceza-Fuat-Mor ve Ötesinin bi canlı performansı buyrun ![]() http://www.hemenpaylas.com/download/1579387/Ceza_-_Fuat_-_Mor_ve_Otesi__Zaga_Live_.mp3.html |
||
|
||
evet bende izledim güzel gercekten.rap ve rock ayrımcılığı yapanlar bence kesinlikle dar zihniyetliler.bu bize hiçbirşey kazandırmaz.dostluk her zaman ön planda olmalı ceza abininde dediği gibi rock ve rap liberal...
|
||
|
||
| valla ben bayılıyorum Ceza'ya;D Süper ses var adamda valla,müziğide keza.... yerli plaka çok başarılı olmuş bence.Yolu açık olsun ve başarıları daim olsun |
||
|
||
| tercih ettiğim bi müzisyen değil ama"yeli plaka" çok güzel bence. yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar... sıkı laf
|
||
|
||
| parçanın tüm sözleri çok sıkı bence | ||
|
||
evt ya ben bu adamı cok seviyorum valla sago ve ceza ciddi anlamda sıkı parcalar yapıyorlar ve cok başarılılar bence
|
||
|
||
tercih ettiğim bi müzisyen değil ama"yeli plaka" çok güzel bence. iyi yerden koparmışsın yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar... sıkı laf ![]() ![]() rap sevmem ama ceza mükemmel bence
|
||
|
||
| cezayı sevemedim bi türlü...ama sagoyla yaptığı düet"neyim varki" harika yeni şarkılarını dinneyemedim henüz.. | ||
|
||
| yerli plaka şarkısını çok beğendim.. yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar... |
||
|
||
tercih ettiğim bi müzisyen değil ama"yeli plaka" çok güzel bence. iyi yerden koparmışsın yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar... sıkı laf ![]() ![]() rap sevmem ama ceza mükemmel bence ![]()
|
||
|
||
hiç sevmiyorum malesef sevemiyorum ama daha önce çok yavaş konuştuğumdan dolayı konuşmamı hızlandırmak için dinlemiştim cezayı faydası oldu ama saolsun
|
||
|
||
hiç sevmiyorum malesef sevemiyorum ama daha önce çok yavaş konuştuğumdan dolayı konuşmamı hızlandırmak için dinlemiştim cezayı faydası oldu ama saolsun eh işte bak en azından bi faydası olmuş ceza'nın sana ![]()
|
||