|
||
| ceza nın yaptığı rap de güzel ama sagonun yazdığı pesimist sözler bence daha anlamlı ve kolera süper......aybenden daha iyi.........!!!!! | ||
|
||
| rap dinlememi sağlayan kişi bence işini çok güzel yapıyor ama biraz değişiyor artık yani rapstar ve medcezir albümünü yerli plakaya tercih ederim | ||
|
||
| ben ceza nın sadece 4 şarkısını dinlerim. diğer şarkılarını dinlemediğim için nasıl şarkılar bilmiyorm.ama o 4 şarkı güzel. o şarkılar fark var yerli plaka sezen aksu ile beraber düeti olan hayat bildiği gibi gelsin hasat zamanı |
||
|
||
| aynen bende bazı şarkılarını dinliyorum sabah bastı gecemi yerli plaka panorama harem bu kadar |
||
|
||
| bu herife amerkan özentisi diyenler varya onlar önce kendine bak adlı sarkıyı dinlesinler | ||
|
||
| bazı şarkılarını severek dinliyorum,bazen dinlemekle kalmıyor ezberliyorum da.Ama bu Ceza'yı sevdiğimi göstermez. | ||
|
||
ya ben onu makinada görmüştüm canlı performanslarını hemen indirdim çünkü harikaydı ya ama bazı şarkılarını dinliyorum üç beş tane
|
||
|
||
| billboard ağustos sayısında berlinde ki rapçiyle röportaj yapmışlar 4 sayfa ayrıca posteride var duyurulur.... | ||
|
||
| ceza mor ve ötesini en az bizim kadar sever | ||
|
||
| rap tarzını iyi yapıyor. gibi doğrusunu söylemek gerekirse hiç dinlemem.. | ||
|
||
| canl performansları çok süper. | ||
|
||
canl performansları çok süper. katılıyorum sana makinaya konuk olmuştu inanılmaz söylüyor ceza o kadar dinlemem ama canlı performansları bir hayli ilgimi çekiyor.
|
||
|
||
| ben cezayıı hiiiç sevemediim.. | ||
|
||
cezanin her rapini cok seviyorum, cok basarili biri, siz onu bide canli dinleyin, daha süper bence, bizim burda bir hip hop festiavline gelmisti, sahnede cok sempatik duruyordu ve performansi cok iyidi, böyle deavm ederse daha da basarili olur bundan cok eminim
|
||
|
||
ehue ben de bayılıyorum ceza'yaaa
|
||