|
||
ceza dün maksat muhabbet'teydi..şu oynadığı iki reklam hakkında yaptığı yorumlarını dinledim..sanki birilerine karşı sitemi vardı .
|
||
|
||
ceza dün maksat muhabbet'teydi..şu oynadığı iki reklam hakkında yaptığı yorumlarını dinledim..sanki birilerine karşı sitemi vardı .bugun de sabah ntv deydi adam haklı ama onlarca reklam teklifi geldiğini söylüyor ve sadece 2 3 tanesini kabul ediyor.paradamı kazanmasın adam |
||
|
||
| bugün bir de kanaltürk'deydi..orada da işte kariyerinin 10. yılı şerefine bazı sanatçılarla konser vereceğini söyledi.geliri sokak çocuklarına gideceğini belirtti..ben ağlamazken ve yerli plaka'yı söyledi..ceza ile birlikte DJ FUNKY C de vardı programda. | ||
|
||
gerçekten de rapı iyi sunuyor.bence en güzel şarkısı holocost
|
||
|
||
şaka gibi eğer bi gün rap dinlersem ki sanmıyorum en son dinlecem kişi olur heralde
|
||
|
||
| ben çok sevmiyorum ama bazen dinlerim ama rap'lardan en sevdiğim ege çubukçu | ||
|
||
Rap den dinlediğim tek kişi CEZA bu adamı seviyorum
|
||
|
||
| Bence Türkiyede rap denilince akla gelen ilk isim CEZA!!!!!!! Gercekten cok seviyorum.....bence basarisinin sirlarindan birkactanesi mütevaziligi, saygisi, gercekciligi ve tabiki Rape olan aski...... Her parcasi birbirinden güzel ve mecazi anlamli kelimeleri cok iyi kullaniyor Raplerinde. En begendigim parcasi annesine yazdigi "ANNEME" Bazi arkadaslarimiz oynadigi reklam filmlerinden bahsetmis....en cok begendigim ise "Milliyet" Gazetesinin reklamiydi. Ayrica bir zamanlar Kanal D de yayinlanan Makina programinin jenereginide Okan Bayülgenin anlattigina göre cok kisa bir sürede yazmis. Iste buna yetenek derim ben. Bu özellige sahip tüm sanatcilar zirvedeler mesela Sezen Aksunun oldugu gibi. Her sarkisinda herhangi bir sistemi ve döngüyü konu edip gercekleri gözler önüne seren CEZA yi tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum. Umarim devletimizde daha bircok bu kalitede sanatci yetisir....
|
||
|
||
| ben pek sevmiyom cezayı ama güzel olan şarkıları varrr | ||
|
||
| Ceza Hiç Yok Deme Hit Çok http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4316 adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
kendi alanında muhteşem biri
|
||
|
||
rap müziği hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama ceza ya içimde saygı ve sevgi barındırıyorum.sanatını çok iyi be başarılı bir şekilde yapıyor.takdir ediyorum....
|
||
|
||
| DOA ile yaptığı düet çok iyi zaten bitek rap 'ta ceza | ||
|
||
| Doa ft ceza Müziğin Doa'sı http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4328 adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
| 9 mayıs 2008'de izmir fuar atlas 5.hall'da konser verecek ceza.. | ||