|
||
| Ceza yı eskiden çok dinlerdim bana rap müziği o sevdirdi şahsen şimdi nadiren dinliyorum çok reklamcı olmaya başladı özellikle o doa denen kadınla duet yapmasını hiç yakıştıramadım.. | ||
|
||
| arkadaşım dinliyor ben pek sevmiyorum ve dinlemiyorum | ||
|
||
| Mükemmel aşırının ötesinde severim kendisini ve şarkılarını | ||
|
||
ben de birkaç şarkısını dinliyorum. bence çok iyi birine benziyor. 10. yıl konserinde MOR VE ÖTESİ yle yaptığı düet mükemmel olmuştu (uyan şarkısıyla) ve o da bizim gibi bir mvö hayranı
|
||
|
||
| Sevmiyorum.Ama şu DOA ile yaptığı düeti dinledim.Cok kotü olmuş.Ceza'dan beklemezdim yani bunu.Kızda ses denen birşey yok.Şarkı desen daha kotü. | ||
|
||
ceza burcu güneşle düet yaptıktan sonra niye pişman olmuş?![]() ![]() ![]() bilen var mı??? |
||
|
||
ceza burcu güneşle düet yaptıktan sonra niye pişman olmuş? pişman mı olmuş ![]() ![]() ![]() bilen var mı???
|
||
|
||
Sevmiyorum.Ama şu DOA ile yaptığı düeti dinledim.Cok kotü olmuş.Ceza'dan beklemezdim yani bunu.Kızda ses denen birşey yok.Şarkı desen daha kotü. aklımdakileri yazmışsın sağolll.
|
||
|
||
ceza burcu güneşle düet yaptıktan sonra niye pişman olmuş? pişman mı olmuş ![]() ![]() ![]() bilen var mı??? ![]()
|
||
|
||
| SEVMIYORUM. LEPO |
||
|
||
| Harun abimizle süper düet yapıyor valla değil mi morcu kardeşler? |
||
|
||
| 1 kere yaptı düet.ama ben bu konuyu Harun beyle konustum.Bizde isteriz dedi daha çok düet yapmak vs. dedi. | ||
|
||
Bizde dinlemek isteriz ceza ile mvö abilerimizi..1 kere kesmedi
|
||
|
||
| Türkiye'nin Eminem'i xD | ||
|
||
Türkiye'nin Eminem'i xD bence Eminem'i geçer ceza ceza T-Rap'i dünyaya tanıttı eğer kıyasmala yaparsam bence ceza Türkiye'nin jay-z si...
|
||