|
||
aslında ceza yı sevmiyodum tek o değil tüm rapçileri sevmezdim ama mvö hayranı oldugunu ve harun un samimi bir arkadası ögrenince sevmeye basladım hatta süper yav
|
||
|
||
| ben cezaya bayılıyorum rapstar şarkı sözlerinin sitesini bilen varsa lütfen bildirsin:D | ||
|
||
yerli plaka harika bir albüm. Tarzı kimse de yok bence
|
||
|
||
| bence ceza turkiyenin en iyi rapçisi...tek kelime ile süper..yeni çıkarmış olduğu yerli plaka hem müzik olarak hem de söz olarak mükemmel..başarılarının devamını diliyorum..aferim koçum:))) | ||
|
||
ben bitiyorum a isyankarlıgı sozleri benım hayat felsefem oldu turkce rapin starı derlerya ceza super
|
||
|
||
rap müzik dinlemem ama Ceza'yı çok seviyorum, gerçek bir rapstar
|
||
|
||
| mc'liği gerçekten hakkıyla yapıyor. takdir edilesi. | ||
|
||
cezayı sevemedim bi türlü...ama sagoyla yaptığı düet"neyim varki" harika yeni şarkılarını dinneyemedim henüz.. Hakkaten ya çok süper bi şarkı, bende tam yorum olarak onu yazacaktım senin yazdığını görünce vazgeçtim:)
|
||
|
||
Ceza bence avrupa capindada bizi basariyla temsil edebileck bi rapci. Albumleri mukemmel maalesef, yabancı dili yeterli değil bu konuda.. türkçe albümlerin de piyasalarda ne kadar tuttuğu aşikar iken.. |
||
|
||
| Enaz mor ve ötesi kadar başarılı (kendi tarzında) | ||
|
||
| Bencede temsiL edebiLir ve türkiyede ki en ii rapçi bence ama sagopanında hakkını yememek Lazım.. rap yapmaya çaLışırken saçmaLayanLardan diiL sözleri çok güzeL hemde ağLatabiLcek kadar.. |
||
|
||
| ya rap dinlemeyi de ceza yı da sagoyu da cok seviyorum ama bi de soyleyebilsem | ||
|
||
ya rap dinlemeyi de ceza yı da sagoyu da cok seviyorum ama bi de soyleyebilsem hocam gel yardım edelim
|
||
|
||
| çok hoşş bence hem kardeşide çok tatlı kendide süüperrr canım yaaaaaaaaaaa cezaya bayılıyorummm | ||
|
||
| Ceza insanlara rap i sevdiren kişidir bence.Hatta bence o mc ötesi biri ve çok iyi yerler gelecek. | ||