|
||
| Bana rapten nefret ettiren kisi.. Sevmiyorum.. |
||
|
||
| Ceza mı raptan nefret ettirdi sana?Sebep? | ||
|
||
| yerli plaka süperrrrrrrrrrrr | ||
|
||
| alanında gayet başarılı şarkı sözlerini çok beğeniyorum "ilk nefesimde ben senin son nefesinde ben senin kollarımda..." ayrıca rock-rap çatışması denen saçma olaya karşı çıkışı ve mor ve ötesi sevgisi ona daha da sempati duymamı sağlıyor
|
||
|
||
| Evet cezayı ben de dinlerim. | ||
|
||
| allah rap'in 'CEZA'sını vermişş:) | ||
|
||
| dün akşam makina'da izlediğim ve mütevazi halleriyle sempatimi kazanmış kişi.. | ||
|
||
dün akşam makina'da izlediğim ve mütevazi halleriyle sempatimi kazanmış kişi.. evet dün makinadaydı, çok güzeldi performansları
|
||
|
||
| pek sevmem ama başarılı...makinadaki performansı guzeldi... | ||
|
||
| "bence" türkiye de işini en iyi yapanlardan!makina dan sonra bi kez daha hayran olduğum muhteşem bi şarkıcı! bi o kadar da iyi bir söz yazarı!ve nefret edenlere inat müziğini hergün daha geniş kitlelere duyurmayı ve sevdirmeyi başarmış insan! | ||
|
||
| Billboard ın ilk sayısıında söyleşisi vardı.Annesini falan kaybetmiş.En hızlı rap yapan oymuş. | ||
|
||
| Şahsen sıkı bir ceza fanıyım(mı desem fanıydım mı karar veremedim).Ancak son zamanlarda tarzını değiştirdi...Önceden sosyal problemlere karşı hırçın bir tavır sergileyen,gerçekten ne dediğini bilen,"insanların politikayla yapamadıklarını biz RAP'imizle yapacağız"sözüyle ve tarzıyla takdirimi kazanmış biriydi(gerçi hâla öyle...).Ama son zamanlarda daha çok kendiyle ilgili parçalar yapıyor.Yerli Plâka güzel ama Med-Cezir'i hiçbirine değişmem.Ceza'nın Eski hali kalmadı gibi.Zaten bu durumdan kendisi de hoşnut değilmiş."İnsanlar beni taklit ettikçe ben tarzımı değiştirmeye devam edeceğim..." demişti. | ||
|
||
| En kendinde MC bence | ||
|
||
| rapçilerden sanatçı denebilecek nadirlerden | ||
|
||
| bence sagopa ve ceza müthiş bir ikili | ||