|
||
| CEZA-yerli plaka süper biz sınıfça hayranıyız!!!! | ||
|
||
| ben ce ceza bu ulkede en guzel hıp hop yapan tek kısı ve ekıpı tabıde | ||
|
||
| bana göre sagopa dan sonra türkiyenin en iyi rapcisi. | ||
|
||
| CEZAYI SEVEREK DİNLEYENLERDENİM İLK ALBÜMÜNÜN KALİTESİ DİĞER ALBÜMLERİNE MAALESEF YANSIMADI CEZA ESKİ CEZA DEĞİL İLK ALBÜMDEKİ DÜŞÜŞ HALA SÜRÜYOR AYRICA BİLİNMESİ GEREKEN BAŞKA 1 GERÇEK DAHA VAR KESİNLİKLE TÜRKİYENİN EN İYİ RAPPER I DEĞİL SADECE KULLANDIĞI NİCK ÇOK DİKKAT ÇEKİYO O KADAR AYRICA BAZI TV KANALLARINDAN ÖZELLİKLE DE DREAM TV DEN ÇOK BÜYÜK DESTEK GÖRÜYO EĞER CEZANIN REKLAMI SAGOPA ,İSTANBUL ATTACK VE DİĞER MC'LERE YAPILSA ARADAKİ GERÇEK FARK ÇOK DAHA İYİ ANLAŞILIR ORTADA BİLİNEN 1 GERÇEK VAR Kİ , TÜRKİYENİN EN İYİ RAPPER I SAGOPA KAJMER |
||
|
||
| rap için bi felaket bence sago varken cezanın adı rapte anılmamalı bile | ||
|
||
| ben çok bilmiyorum ama yine de sözden çok müziğe önem veren biri olarak benden beklenenden sanırım biraz daha fazla seviyorum cezayı ki bunun nedeni sanırım makinadaki şarkısının anlamlılığı. | ||
|
||
| ben aslında hiç rap dinlemem ama bana göre duyduğum yorumlara göre sago varken ceza halt yemiş durumda:D | ||
|
||
rap için bi felaket bence sago varken cezanın adı rapte anılmamalı bile bu kadar iddalısın yani...bu söylediğine gülerim ben
|
||
|
||
| bence ceza en kısa zamanda kendine çeki düzen vermeli rapstar,yerli plaka,fark var gibi yanlış parçalara bi yerrlere gelemez 1 an önce medcezir albümündeki gibi 1 albüm hazırlamalı |
||
|
||
| Rapper olarak Ragga tarzına yatkın bende dinlerim ama Sagoyla araları iyi değil bu yüzden bizde bie tarafı tutmak zorunda kaldık .. | ||
|
||
Rapper olarak Ragga tarzına yatkın bende dinlerim ama Sagoyla araları ii diil bu yüzden bizde bi tarafı tutmak zorunda kaldık .. aralari neden iyi degil? ben onlari bayagi iyi anlasiyorlar diye biliyordum. düetleri bile vardi bir zamanlar. |
||
|
||
bence Türkiye'de 2 önemli rap yapan var.Ceza ve Sagopa.
|
||
|
||
| yorumlarda genellikle iyi şeyler okudum rock ve rapi düşman gören geri düşünceden olmadığınız için teşekkür ederim arkadaşlar:Dkendimi ceza sandım birden:d yani ceza yorum yazsaydı bunu yazardı kesin:d | ||
|
||
| sagopa ne ya amaan..Çok gereksiz bence rap bile değil.Ceza iyi ama seviyorum. | ||
|
||
| yeaaaaah Fark var adli sarkisi cok güzel olmus bomba gibi bomba ben o gruba bitiyorummmmmmmmm | ||