|
||
yeaaaaah Fark var adli sarkisi cok güzel olmus bomba gibi bomba ben o gruba bitiyorummmmmmmmm arkadaşım ceza grup değil, tek kişi |
||
|
||
| ben hem cezaya hemde sogoya gıcık oluyorum dinlemem hiçbirisini |
||
|
||
| "Mamamımımımı maykrofon şov" diyerek müzik yaptığını sanan rapçi.. Hızlı konuşma ve "şarkı" söyleme yeteneğine saygım sonsuzdur yine de.. | ||
|
||
| şimdi arkadaslar ben birazcık size cezayı övüyim o bi kere gercekten cok karızma bi adam sesi mükemmel, anlamlı ve süper besteler yapıyo (özellikle sözleri cok güzel) bi daha söyleyim yakışıklı ve karızma bi adam veee en önemlisiii... RAPIN KRALI! |
||
|
||
| ben cezayı seviyorum çok iyi bence. Harun abiylede arkadaş olduklarını duymuştum | ||
|
||
ben cezayı seviyorum çok iyi bence. Harun abiylede arkadaş olduklarını duymuştum Evet öyleler.Ceza bir MVÖ dinleyicisi.
|
||
|
||
| onno tunç albümde şinanay şarkısını yorumlamış kendince | ||
|
||
| normalde hiç dinlemem ama fark var şarksı güzel olmuş..bu şarkıda ayrıca rapçi -rockçı ayrımını da eleştiriyor.geçenyıl festivallerde bazı olaylar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam onlara da gönderme yapmış. hoş bir şarkı olmuş klibini hiç beğenmesemde:) | ||
|
||
sagopa ne ya amaan..Çok gereksiz bence rap bile değil.Ceza iyi ama seviyorum. sence çok gereksiz biri olabilir ama bence asla öyle değil gayet gerekli birisi bence rapper'ım diye geçinenler herhalde gerçek rapper nasıl oluyormuş görmüşlerdir herhalde TÜRKÇE RAP'İN KRALI :SAGOPA KAJMER |
||
|
||
onno tunç albümde şinanay şarkısını yorumlamış kendince epeyde güzel olmuş ...
|
||
|
||
| mahkemelik olan rapçidir http://kelebek.hurriyet.com.tr/yenianasayfa/6684002.asp?gid=176 |
||
|
||
| ceza denen sözde rapçi ile onun yardakçısı ve aynı zamanda kardeşi olan ayben denilen şahısların yaptıkları tek kelimeyle terbiyesizliktir kendilerini ne zannediyolar ceza daha düne kadar rapin ne olduğunu bilmezken ve medcezir albümünü prödüktörü sagopa kajmer e albüm çıkarttırabilmek için sagopanın çeversinde dört dönerken iyiydi o günleri ne çabuk unutmuş rapstar(!) ceza haddini bilsinde öyle konuşsun ceza arkasına bazı medya organlarını alarak bi yerlere gelebileceğini sanıyorsa ceza hayal kurmaktan başka bi şey yapmıyor otursun da adam gibi bi albüm yapsın ceza |
||
|
||
| şinanay güzel olmuş be(: | ||
|
||
aynı zamanda ceza çok sıkı bir mor ve ötesi hayranıdır ya gerçektenmi vay be.e abi mor ve ötesi dinlenilmezmi yaa tabi adamlarda müzik zevki var ben dinlemem pek rap ,ama dinleseydim heralde ceza dinlerdim
![]() |
||
|
||
| ben rap sevmem ama ceza severim adam resmen içini kaynatıyo insanın şarkı söylerken ya...onu canlı canlı da izlemek muhteşem valla...tavsiye ederimm!!! bi de adım dilber olmasa şu sen oyna dilber i daha çok sevicem ama...arkadaşlar saolsun sevemiyoruz sayelerinde!!!
|
||