Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Ceza

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yerli Sanatçılar

: Ceza

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14

burakpurple 17.06.2007 20:52:15
Sagopa Söz Yazar & Söyler,,,,,,CEZA SÖYLER...2 SİNİNDE BİRBİRİNDEN İYİ YAPTIĞI ŞEYLER VARDIR.SAGOPA O KADAR İYİ SÖYLEYEMEZ CEZADA O KADAR İYİ YAZAMAZ...vEDE CEZA İNSANLARA RAPI SEVDİREN KİŞİDİR.

burakpurple 17.06.2007 20:53:44
Sezen Aksu: -CEZA RAPI SEVDİREN KİŞİDİR. 

seboist_se 17.06.2007 20:54:51
ceza tektir;)

EFE_STYLE 24.06.2007 11:38:18
ceza yine yaptı yapacağını
yine saçma bi şarklı olan 'sen oyna dilber' isimli videosuna klip çekti
çok basit ve çok saçma bi parça
bu tip şarkılarla bi yere varamaz ceza

Ernesto Che Guevara 29.06.2007 15:22:52
Arkadaslar Cezanın Gercekleri ;

1 Sagopa Kajmere ilk o diss attı !
2 Sagopa Kajmere Disste Küfürler etti
3 Sagopa Kajmeri Silahlı Adamlarla Tehdit ettirdi
4 İlk olay cıkartan  ilk cezaydı
5 Cezanın Küfürlü disslerini youtube da izleyebilirsiniz Cezanın gercek yüzünü görün Ceza diss sagopa yazın bakın bakalım ceza neler demiş
6 Rap Hızlı söylemek degildir
7 Sagopa Kajmerin her bir sözcügü cezanın bütün sarkılarına deger
8 Gercek rap sokaklardaysa sagopa kajmer sokaklarda ceza gibi İkide Bir Makinada çıkmıyor

merve_mor 29.06.2007 15:25:15
evet dediklerin gerçekten doğru kendini acayip bişey sanarak etrafına saldırmaya başladı adam noldu anlamadım yaptıklarını marifet sanarak ortada dolaşmasıda sinir bozucu

Ernesto Che Guevara 29.06.2007 15:26:54
evet dediklerin gerçekten doğru kendini acayip bişey sanarak etrafına saldırmaya başladı adam noldu anlamadım yaptıklarını marifet sanarak ortada dolaşmasıda sinir bozucu

Kesinlikle katılıyorum ceza tek hızlı söylüyor diye raper zannediyor millet onu ama asla benim gözümde bir raper degil kişisel görüşüm bu Rapin yanından bile geçmiyor benim için söze besteye dikkat edilmeden tek hızlı söylemek ise rap Ceza benim gözümde rap müzik ile ugrasmıyor!!!

merve_mor 29.06.2007 15:30:15
bencede rap hızlı söylediği için kendisini raper sanıyor fakat raperın bu demek olmadığını biri anlatsa çok iyi olur hızlı söylemenin yanında söz ve beste de önemlidir ne kadar hızlı söylersen söyle söz ve beste bişeye benzemedikten sonra Undecided

Ernesto Che Guevara 29.06.2007 15:32:01
Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum !!! Cezanın yaptıgı rapmiki zaten Cheesy Cheesy gülüyorum baska birsey yapmıyorum yaa Cheesy Cheesy

EFE_STYLE 29.06.2007 15:48:24
Ernesto Che Guevara çok haklısın arkadaşım
söylediklerine aynen katılıyorum
ceza kendini bi şey zannetmeye başlamış olcak ki her gelene sataşıyor
bence ceza ona buna sataşacağına otursun da güzel bi albüm hazılasın
sagopa ya diss atmasının nedeni de kesinlikle çekememezlik
başka bi şey değil

burakpurple 29.06.2007 20:19:55

5 Cezanın Küfürlü disslerini youtube da izleyebilirsiniz Cezanın gercek yüzünü görün Ceza diss sagopa yazın bakın bakalım ceza neler demiş
8 Gercek rap sokaklardaysa sagopa kajmer sokaklarda ceza gibi İkide Bir Makinada çıkmıyor

Ben yinede Cezayı Beğeniyorum ne söylerseniz söyleyin.Bence Rap tek başına hızlı söylemek değildir hızlı ve anlamlı söylemektir, hem bence siz sagopa ile cezayı kıyaslamayın çünkü sagopa en başlarda vardı ve bu işte tecrübe konuşur.Bence youtube de sagopaya ve cezaya yazılan küfürleri dissleri yanıtlayın.

4. Ceza'nın Sahnesinde KIRAÇ denen kişinin Tezahuratını yapmak bence yanlış(olaydan kastın buysa)
7. de söylediğin.Zaten Cezanın Şarkılarının Çoğunu Sagopa Yazıyordu
3.Şu olayı bana anlatırmısn? Tşk..

Ernesto Che Guevara 30.06.2007 15:40:22

Ben yinede Cezayı Beğeniyorum ne söylerseniz söyleyin.Bence Rap tek başına hızlı söylemek değildir hızlı ve anlamlı söylemektir, hem bence siz sagopa ile cezayı kıyaslamayın çünkü sagopa en başlarda vardı ve bu işte tecrübe konuşur.Bence youtube de sagopaya ve cezaya yazılan küfürleri dissleri yanıtlayın.

4. Ceza'nın Sahnesinde KIRAÇ denen kişinin Tezahuratını yapmak bence yanlış(olaydan kastın buysa)
7. de söylediğin.Zaten Cezanın Şarkılarının Çoğunu Sagopa Yazıyordu
3.Şu olayı bana anlatırmısn? Tşk..

Evet Sorularını yanıtlayayım

4- Hayır Kastım O olay degil
7- Ben Yerli Plaka Albümü İçin söyledim
3-Sagopa Kajmer attıgı 12 dakkalık dissle cezayı susdurdu.Cezada Yediremedi Ve Silahlı adamları tutarak tehdit ettirdi...Olay bu Anladınmı ?...

redstar 30.06.2007 23:43:30
Alıntı

bunlara aynen katılıyorum ve ayrıca;
  ceza medcezir albümünden sonra büyük bi değişime uğradı bana göre yavaş yavaş çalmaya sataşmaya başladı.Ne çaldı derseniz ege çubukcunun diissi var onu dinleyin ve izleyin(ege çubukcuyu sevmem)
  ayrıca satdığı adamlar;
1. Barikat
2. Sagopa Kajmer
 aklıma gelenler bunlar sırada sanırım killa hakan var çok iyiler bu ara.....

just me 02.07.2007 14:30:36
inanın hiç sevmiyorum bu adamı..hem de hiç!!!

04.07.2007 02:40:12
bilmiyorum, aynı anda beni hem çekiyor hem de fazlasıyla itiyor, sebebini bilmediğim bir negatif etki var üzerimde... Cheesy

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468