|
||
| bence mvö ve placebo mvö ve müzeyyen senar:)))))))(cidden) mvö ve ajda pekkan mvö ve özdemir erdoğan ))))))mvö ve şebnem desem ama zaten yaptılar ki süper ötesi oldu:)))))) ve birde bence; mvö ve aslı:))))))) |
||
|
||
| aylin aslım ile de güzel olur ya |
||
|
||
| şebnem ferah başta.duman,kargo,sezen aksu,bulutsuzluk özlemi,athena,vega,feridun düzağaç..bunların hoş olabileceğini düşünüyorum.bir arkadaş müzeyyen senar demiş.olabailir aslında değişik olurdu bence denense hoş olabilir... | ||
|
||
| bence de Müzeyyen Senar harika olurdu... ayrıca Müslüm Gürseslede güzel olur diye düşünüyorum. |
||
|
||
sayılacak çok isim var ama aylin aslımla yapmasını çok isterdim... aylin aslımın sesi mvö sarkılarına çok iyi gider gibi geliyor bana??
|
||
|
||
| bazı arkadaşlar gibi ben de çilekeş diyorum... | ||
|
||
bence de Müzeyyen Senar harika olurdu... ayrıca Müslüm Gürseslede güzel olur diye düşünüyorum. ![]() böyle bir yorumu senden hiç beklemezdim doğrusu ![]() kargo kargo kargo. bir yapsalar başım göğe erecek yani. ve aslı... |
||
|
||
ya benimde gönlümden şebnem ferah aylin aslım falan geçiyor ama müslüm gürses de fena olmaz diye düşünüyorum dumanla ne güzel olmuştu konserleri belki mvö ile de olur bu benim fikrim sadece bide r.e.m ile yapsalarda fena olmaz
|
||
|
||
| çilekeş,şebnem ferah;koray candemir,feridun düzağaç aklıma ilk gelenler bunlarr... | ||
|
||
| Şebnem Ferah'la süperrr olurdu | ||
|
||
Şebnem Ferah'la süperrr olurdu yaptılar zaten...küçük sevgilim şarkısında...süper oldu mu bilmem ama kesinlikle ifade edemeyeceğim güzellikte duygular bıratı bende...teşekkürler mvö sana daha çok teşekkürler kerem k. ))))))ritimler için ve ritimleri oluştururken beni kendine bir defa daha hayran bıraktığın ve hissederek çaldığın için:))))))
|
||
|
||
| şebnem ferah aylin aslım bulutsuzluk özlemi çilekeş kargo .... |
||
|
||
"ÇiLeKeŞ"
|
||
|