|
||
Sezen Aksu ile varmı bilmiyorum ama olsa çok süper olurdu. yada ceza ile. Bulutsuzluk Özlemi küçük sevgilim gerçekten çok güzel olmuştu şebnem ferahla gene yapsalar gene harika olur du mor ve ötesi ile bulutsuzluk özleminin konserinde düet yapmışlardı.çok güzel olmuştu... ![]() cilekes.. mvö ile tarzlari ne kadar degisik olursa olsun kesin güzel bir sonuc cikardi ortaya. ![]() dumanla düet yapmasını isterdim....
|
||
|
||
| özlem tekin ile yapmasını isterdim.. | ||
|
||
| Teoman'ın sonbaharda çıkacak olan albümünde olacakmış çok sevindim nasıl birşey olur merak ediyorum. | ||
|
||
Teoman'ın sonbaharda çıkacak olan albümünde olacakmış çok sevindim nasıl birşey olur merak ediyorum. bunun kaynağı nedir canım haber verirsen seviniriz
|
||
|
||
araştırdım ve buldum haberin kaynağını. teomanın resmi sitesinde röportajlarda yazıyormuş ![]() -- Yeni albüm projeniz var mı? Yine düetler olacak mı içinde? Evet, hatta yeni albüm, eski şarkılarımın düet formlarından oluşacak. Sezen Aksu, Mor ve Ötesi, Şebnem Ferah, Özlem Tekin, Hayko Cepkin, Nil Karaibrahimgil, Ajda Pekkan gibi isimlerle düetler yapacağım. Birkaç jenerasyon aslında, benden eskiler de var, benimle aynı zamanlarda çıkmış Şebnem, yarım jenerasyon farkla Mor ve Ötesi gibileri ve daha gençler. Aslında iki yeni şarkı yaptım ama hem eski, hem yeni şarkı olmasın diye koymayabilirim. Bir tane de film projesi var, onunla ilgili şarkılar yapıyorum, belki filme kaydırırım onları. |
||
|
||
| Emre Aydın,Vega,Özlem Tekin,ERKİN KORAY,Şebnem Ferah..... | ||
|
||
| ben hem şebnem ferahla hemde dumanla düet yapmasını isterdim... |
||
|
||
| ŞEBNEM FERAH ve KARGO ile ÖZLEM TEKİN'de olabilir. | ||
|
||
| Linkin PArk La Olmasını İsterdim Yabancı Ama Olsun Ve Ya Emre Aydın | ||
|
||
| sadece bir sanatçı olmasın.Karma olsun.Teoman,şebnem Ferah,Kargo,110 gibi. | ||
|
||
| ben amatör grup olan SAKİN'le düet yapmalarını isterdim | ||
|
||
| 1.teoman çünkü haruhnla sesi çok benziyo 2.erkin koray 3.çilekeş 4.haykoooooooooooooo:D |
||
|
||
| karma birşey olsun ama içinde mutlaka teoman da olsun.... | ||
|
||
| bence hayko ve şeboyla süper olurlar | ||
|
||
ogün sanlısoy bulutsuzuk özlemi şebnem ferah olabilir benim için çok önemi isimler tabi mor ve ötesi nden sonra
|
||