|
||
| Emre Aydın Şebnem Ferah Vega
|
||
|
||
| şebnem ferah teoman koray candemir süper olur
|
||
|
||
| şebo,teoman,koray candemir,aslı,hayko ve emre aydınla olsa süper olurdu heralde | ||
|
||
hayko,çilekeş,emre aydın,şebnem ferah,teoman,aylin aslım
|
||
|
||
| Şebnem Ferah Catafalque(Nasıl olurdu acaba? )Cem Adrian(oyy Cem'le düet olsa var yaa... )Bulutsuzluk Özlemi Melis Danişmend Aylin Aslım Aslı Malt Vega Teoman Koray Candemir Özlem Tekin Çilekeş Janset Ayça Şen Sakin |
||
|
||
Şebnem Ferah Catafalque(Nasıl olurdu acaba? )Cem Adrian(oyy Cem'le düet olsa var yaa... )Bulutsuzluk Özlemi Melis Danişmend Aylin Aslım Aslı Malt Vega Teoman Koray Candemir Özlem Tekin Çilekeş Ve Janset
|
||
|
||
hayko cepkin,direct,bulutsuzluk özlemi,duman
|
||
|
||
Aaa evet onu nasıl unuturum ![]() Janset ![]() Ayça Şen ve Sakin'i de ekliyorum
|
||
|
||
| HAYKO CEPKİN BULUTSUZLUK ÖZLEMİ HAYKO CEPKİN BULUTSUZLUK ÖZLEMİ HAYKO CEPKİN BULUTSUZLUK ÖZLEMİ ........................... |
||
|
||
| hayko cepkin,çilekeş,manga,gripin,bulutsuzluk özlemi,sakin,duman,yüksek sadakat,deja-vu, üç nokta bir ve kargo.(hayatta olsaydı barış akarsuyla da olmasını isterdim.) | ||
|
||
| teomanla |
||
|
||
| unuttuğum iki grup daha var gece yolcuları ve dört x dört | ||
|
||
| kesinlikle.. emre aydın (beyaz) hayko cepkin (sevda çiçeği) teoman (ayıp olmaz mı) şebnem ferah zaten var ama.. ceza (uyan) sakin(bir derdim var) aylin aslım(darbe) feridun düzağaç(cambaz) özlem tekin(şirket) gripin(kördüğüm) aslı(yardım et) mfö(gül kendine) |
||
|
||
aylin aslım ayça şen teoman sakin şebnem ferah koray candemir süper olurr
|
||
|
||
| aylin aslım şebnem ferah çilekeşş ilk aklıma gelenler bunlar oldu |
||