|
||
| şebnem ferah aylin aslım bulutsuzluk bülent ortaçgil.... koray candemir... vega... çilekeş murat ilkan(pentagram) mfö |
||
|
||
Şu an çok çok istediğim tek şey var ! Mor ve Ötesi & Sakin !!!
|
||
|
||
| sakin(bir derdim var) harika olurdu heralde. | ||
|
||
Aslında sanıyorum ki " Edepsiz Komedya " pek bir harika olur İsmailcim Harun abi süperdi provada (:
|
||
|
||
| ÇOK İLGİNÇ BİR ŞEY İSTİYOSANIZ EN İYİSİ RAPLA BİR DÜET TABİKİ CEZA İLE RAP İLE ROCK'IN BİRLEŞMESİ KADAR GÜZEL BİR DÜET OLMAZ KLASİK İSTİYORSANIZDUMAN İLE MUHTEŞEM OLUR ŞÖYLE KALİTELİ İSTİYORSANIZ FERİDUN DÜZAĞAÇ'TAN BAŞKA SEÇENEK YOK | ||
|
||
| bence de mor ve ötesi & sakin mükemmel olur diye düşünüyorum .ama ses uyumları nasıl olur müzikal anlamda bilmiyorum .onlar en iyisini bilir olursa zaten süper olur .. | ||
|
||
| şebnem ferah'la zaten mükemmel oluyor düetler özlem tekin'in o hırçın sesiyle harun'un duygusal sesinden de harika bir iş çıkabilir aylin aslım'la ya da pentagram'la da güzel olur sonra rock içerisinde çok küçük rap bölümleri de fena olmaz. (zaten bu sıralar rock içerisinde rap bayağı tutuldu) ama mor ve ötesi kimle düet yaparsa yapsın gayet güzel oluyor
|
||
|
||
| teoman bulutsuzluk özlemi kesinlikle olmalı | ||
|
||
| sakin,teoman,bulutsuzluk özlemi | ||
|
||
gece yolcularıyla harun abi ayy süper olurdu dimi arkadaşlar
|
||
|
||
| Şebnem ferah. Koray Candemir Emre Aydın Bulutsuzluk özlemi. |
||
|
||
| çilekeşle çok iyi olur. emreaydını da severim ama birbirlerine pek uyacaklarını sanmıyorum. şebnem ferahı isterdim ve oldu zaten. aslı da olabilir............ | ||
|
||
| bence emre aydınla çok güzel olurdu | ||
|
||
| özlem tekin ve şebnem ferah | ||
|
||
| tabi ki rock kraliçesi ŞEBNEM FERAH la yapmasını isterim kralla kraliçenin düeti şok şok şoook olay yaratır yardım et teki gibi muhteşem olurdu ama emre aydın ve seksendördün soliti buda mükemmel olurdu yaaa ama onlara herşey yakışır... |
||