|
||
| aylin aslım... | ||
|
||
| ŞEBNEM FERAH!!.. | ||
|
||
| özlem tekin şebo ımmmmm athena olabilir
|
||
|
||
| bence şebo ama ceza ile de olabilir |
||
|
||
| ŞEBNEM FERAH VE ÖZLEM TEKİN | ||
|
||
| sadece sebnem ferah baska kimseyle düet yapmasını istemıom çünkü mor ve ötesi tek ve number one | ||
|
||
| Bence hem görüşleri benzediği için hem de iki grupta çok kaliteli müzikler yaptıkları için Green Day ile bir düet yapabilirler.Emre Aydın da çok iyi bir sanatçı olduğu için ve Harun'un da Emre Aydın'ın da sesleri çok iyi olduğu için ikisi beraber düet yapabilirler. | ||
|
||
| şebnem ferah ve teomanla çok uyumlu oluyolar aslında bide placeboyla yapmasını isterdim çok farklı olsalarda.... | ||
|
||
| teoman,şebnem ferah. | ||
|
||
| Teoman !! | ||
|
||
Şebnem Ferah,Teoman kesinlikle!!!
|
||
|
||
aslında Dumanla da ilginç olabilir,ne dersiniz Bence de ençok Dumanla olmasını isterdim açıkçası...
![]() farklı ses renklerinin birleştiği olağanüstü bir müzik şöleni olurdu ![]() |
||
|
||
ben cem adrian'ı sürekli dinlemek isteyen bir insan olarak genelde sevdiğim her grupla düet yapmasını isterim.mor ve ötesi'yle cem adrian hiç te fena olmaz bence,hatta tadından yenmez bir çalışma olur.şöyle canlı yayın tadında bir şarkıyla bir de of
|
||
|
||
vallahi Harun Tekin'e, Ceza ile beraber şarkı vs. şeyler yapmalarını önermiştim.O da, bizde çok isteriz tabiki dedi... sevindirik oldum
|
||
|
||
| Ben Grup Olarak Kimsenin Henüz MOR VE ÖTESİ nin kalitesinde oldugunu düşünmüyorum ama müzeyyen senar , sezen aksu ilginç olabilir | ||