aklıma gelen çok isim var ama şimdilik bu kadarını sayabileceğim: (mutlaka unuttuklarım vardır ) bulutsuzluk özlemi (iki dev bir arada) şebo (her ne kadar daha önce düet yapmış olsalar da ben devamının gelmesini diliyorum. ) aylin aslım (bu güzel sese mor ve ötesi yakışır.) koray candemir (sesleri acayip uar! ) duman (yavaş bir şarkıda güzel olur mvö ve duman diyorum.) çilekeş (pek emin değilim çilekeş konusunda ama güzel olabilir. ) özlem tekin (en çok istediğim kişi diyebilirim ) direc-t (harun abiyle bilge abinin sesi pek uymaz gibi geliyor ama o farklı renkler de uyumlu olur diye düşünüyorum. ) ogün sanlısoy (süper olur kesinlikle!!! muhteşem ötesi olur hatta...) teoman (yeme de yanında yat ) emre aydın (böyle birşey gerçekleşirse, o an benim bittiğim andır ) aslı (etkileyici bir şarkıda güzel olur.) athena (insanı coşturan şarkılarda mvö ve athena ikilisinden başkasını düşünemem.mesela parti ve köpek gibi şarkılar! ) vega (denizin sesi herkese uyuyor zaten, harun abi ile çok iyi olurlar.mesela iz bırakanlar unutulmaz gibi muhteşem bir şarkıyı, vega ve mvö birleşerek yaparsa süper olur! ) grup yorum (darbe gibi bir şarkıda birleşseler patlama olur!) manga (manga ve koray candemir düeti kal yanımda muhteşemdi, böyle birşey mvö ve manga için de geçerli olsa hiç fena olmaz. )
yabancılardan da: muse, eva. plecabo... çok sayarım ama boşverin çok yazdım zaten
|