|
||
| aklıma R.E.M geldi şimdi.. bence harika olurdu... | ||
|
||
| şebnem ferah , sagopa kajmer , aylin aslım ve mFö ile birer düet yapmasını isterim | ||
|
||
duman,bulutsuzluk özlemi,çilekeş,mfö,direc-t,emre aydın,athena,şebnem ferah....olabilirdi hatta süper olurdu....
|
||
|
||
bence Mor ve Ötesi Nejat Yavaşoğlu (Bulutsuzluk Özlemi),Çilekeş, Athena, yani Şebnem Ferah, Duman ve ses renkleri birbirini tamamlamasa da 110 ile. Hayko Cepkin, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım'sız olmaz.O kadar çok isterim ki Mor ve Ötesi'nin Greenday ile düetini harika birşey olacağını düşünüyorum.umarım böyle birşey olur.biz de Mor ve Ötesi fanı olarak beğeni ile izleriz.Linkin Park olursa aslında güzel olur.
|
||
|
||
| emre aydın ve çilekeşle güzel olurdu bence. | ||
|
||
şimdi aklıma geldi 110 ile düet yaparlarsa da güzel olur.ben 110 u severim ki zaten onlara ayrı bir sempatim vardır (okul numaram 110 olduğu için ) ha, bir de benimle düet yapsalar fena olmaz
|
||
|
||
şebnem ferah , sagopa kajmer , aylin aslım ve mFö ile birer düet yapmasını isterim bence sagopa'yla iyi olmaz.çünkü mor ve ötesi ile sagopa çok ayrı tellerden çalıyorlar ama sagopa'nın sesi için bunu dediysen orasını bilemeyeceğim.
|
||
|
||
| sezen aksu ve ceza düet yapabiliyorlar ise, sagopa kajmer ile mor ve ötesi rahatlıkla düet yapabilir. ben de sagopa kajmer ile düet yapmalarını isterdim. | ||
|
||
| Bulutsuzluk Özlemi... | ||
|
||
| hiç kimseyle çıkarmasınlar bence kendi sanatları daha güzel oluyor hiç kimse ile düet çıkarmasınlar zaten düet yaptıkları kişi kesinlikle mor ve ötesinin o harika sanatından dolayı etkilenir resmen tam orada ezilir | ||
|
||
| akustik olsun, kings of convienence olsun.. | ||
|
||
evet akustik olsa iyi olur. mor ve ötesi'ne akustik çok yakışıyor....
|
||
|
||
| Şebnem Ferah, Koray Candemir veya Duman... | ||
|
||
| sagoyla düet yapsınlar ya çok süper olurdu........ | ||
|
||
Şebnem Ferah, Koray Candemir veya Duman... evet katılıyorumm bunlarrlaa yapsınn
|