|
||
yok neden saçma olsun, greenday ile olmasını ben de istiyorum. ayrıca, daha önce söylediklerime ek olarak (şimdi aklıma geldi) U2 ile de bir düet hiç fena olmaz hani
|
||
|
||
ben radiohead bekliyorum morlardan gerçekten acayip bir performans olacağına kendi açımdan şüphe yok albümde değil şöyle sahnede çalınsın yeterki bir beraberlik olsun
|
||
|
||
| çilekeş..placebo..coldplay..radiohead..bulutsuzluk özlemi..(birde ceza)gayet başarılı bir albüm olurdu:) | ||
|
||
| chris martin(coldplay) kesinlikle mor ve ötesi çalarken hem piyano ile eşlik etsin hemde insanın ruhunu okşayan sesiyle katılsın şarkılara daha sonra şarkılarda mor ve ötesi sözlerle oynamayı seviyor muse da aynen böyle şeyleri seviyor uyumlu olabilirdi brian molko o çok çok farklı sesiyle bir düete katılsa mükemmel şeyler çıkabilir ortaya thom yorke şarkı söylerken kendinden geçiyor harun da öyle ne güzel olurlardı yan yana the editors ün de tarzı çok hoşuma gitti biraz mor ve ötesine benzettim içinde o kadar hüzün bulunduran şarkılara çok akıcı yada hareketli seslendiriyorlar bu insan çıkmaza itmiyor aksine çıkmazdan alıp götürüyor |
||
|
||
| anathemaaaa:) ilginç olur.. | ||
|
||
| ya neden herkes bir rock tarzı söyleyen biriyle düet yapmasını istiyor ne bileyim sezen aksu olmaz mı ya şimdi olur mu öyle şey deme önce cezayla -sezen düetini bir dinle isminden tam emin değilim ama gelsin hayat istediği gibi |
||
|
||
| kargo nasıl olurdu | ||
|
||
| vegaaa | ||
|
||
ya neden herkes bir rock tarzı söyleyen biriyle düet yapmasını istiyor ne bileyim sezen aksu olmaz mı ya şimdi olur mu öyle şey deme önce cezayla -sezen düetini bir dinle isminden tam emin değilim ama gelsin hayat istediği gibi zaten önceki sayfalara bakarsan sadece rock tarzı söylenmediğini görürsün. örneğin; sagopa kajmer, fuat, ceza, sezen aksu falan diyenler vardı... ayrıca mor ve ötesi'nin bir rock grubu olduğunu düşünürsek rockçılarla düet yapılmasının istenmesinin ağırlıkta olması normal. ben bir de Buz'la ve Zardanadam'la isterdim "nefretim kederimden" ve "sarışınlar boktur" çok güzel parçalar çünkü
|
||
|
||
| çilekeş,şebo,vega,ogun sanlısoy,aylin aslım olabilir.. | ||
|
||
| aslında Pamela ve grubu ama olmaz sesler ve tarzlar uyuşmaz en iyisi bulutsuzluk özlemi | ||
|
||
| heralde ogün sanlısoyla da düet yapsa fena olmazdı.iki kaliteli isim.sizcede çok güzel çalışmalar ortaya çıkmaz mı? | ||
|
||
aylin aslım,özlem tekin ya da çilekeş süper olurdu bence
|
||
|
||
| şebnem ferah bulutsuzluk özlemi ve aylin aslım olmalı bence | ||
|
||
| teomann | ||