|
||
MVÖnün bu en güzel şarkılarından biri için yorum yapalım söz alper tekin ____________________________________________________ saw an angel above the sky tryin' to understand why it makes me cry the only thing i got till yesterday was the thought of you babe fading away you never know how it hurt me baby you never looked at my face you knew loving me is such a disgrace i knew you were the queen and i'm the clown but baby i'm standing on my own you never know how it hurt me baby, you never will i don't care |
||
|
||
| alper in şehir albümündeki ilk ve ne yazık ki son şarkısı.güzel bir şarkıdır,severim. | ||
|
||
styx e katılıyorum. şarkı tabiki her mor ve ötesi şarkısının sahip olduğu kaliteye sahip... dinlemeyenler varsa kaçırmasın derim
|
||
|
||
| Bu şarkıyı çok fazla sevdiğim söylenemez. Yine de dinlenebilecek bir şarkı olduğunu düşünüyorum. Alper Tekin 'in sesi baya farklı. | ||
|
||
| Bence de farklı.. Mor ve Ötesi'nin zaman içindeki farklılaşımını ve kendini yenilemesini de anlamak açısından dinlenmeli. Zaten güzel de bir şarkı. | ||
|
||
| ithaf saw an angel above the sky tryin' to understand why it makes me cry the only thing i got till yesterday was the thought of you babe fading away you never know how it hurt me baby you never looked at my face you knew loving me is such a disgrace i knew you were the queen and i'm the clown but baby i'm standing on my own you never know how it hurt me baby, you never will i don't care |
||
|
||
henüz şarkının manasıyla uğraşmamış olsam bile müzik felan çok hoş
|
||
|
||
| ithaf gökyüzünde bir melek gördüm neden beni ağlattığını anlamaya çalışıyorum düne kadar sahip olduğum tek şey senin solduğun düşüncesiydi bebek beni nasıl incittiğini asla bilemezsin bebek benim yüzüme hiç bakmadın beni sevmeyi bilmen öyle küçük düşürücüydü ki senin kraliçe olduğunu ve benim palyaço olduğumu bilirdim ama bebek kendi başıma ayakta duruyorum beni nasıl incittiğini asla bilemezsin bebek, asla bilmeyeceksin umursamıyorum yanlışlıklar olabilir... ![]() şu anda bu şarkıyı dinliyorum, müziğinin ne kadar güzel olduğunun bir kez daha farkına vardım. sonlara doğru daha da hoş... Alper abinin ellerine sağlık...
|
||
|
||
| alper tekin!!... mvöden duymaya alışık olmadığımız bir ses ...hatta eminim ki çoğu kişi bu şarkıyı bilmiyordur bile...(gerçek fanlar dışında) yine farklı ve güzel bir şarkı.. | ||
|
||
| o nasıl bir şarkıdır yaa çok mükemmel zaten moralim bozuk çok sıkıldım ağlamaktan şarkıdaki flüt çok güzel I don't care... |
||
|
||
| şehir albümünü kapanışını yapan hüzünlendiren şarkı çok iyi bir çalışma keşke mvö nün daha fazla yabancı parçaları olsa... |
||
|
||
| "you never looked at my face you knew loving me is such a disgrace i knew you were the queen and i'm the clown but baby i'm standing on my own you never know how it hurt me baby, you never will i don't care" şarkının en güzel kısmıdır.. |
||
|
||
| bu şarkı benim şu anki favorim.çok güzel bir şarkı. | ||
|
||
| şarkı harika ama ikinci nakarattan sonraki melodi bi harika. | ||
|
||
| dalıp götürüyor insanı..Alper Tekin'den yadigar.. | ||