|
||
| eksik sanki bir şeyler eksik hayatında dur ve dinlen n'olursun ah bir defa yerinde olsaydım beni dinlerdim ama sen duymadın duraksız bir yarış seninki ne başı var ne sonu belli uğraşırken kazanmak için sormadın hiç neden niye ve hayat sana dokununca her şey nasıl da değişti dönüp bakınca gördün birden sanki bir şeyler eksik hayatında dur ve dinlen n'olursun ah bir defa yerinde sayarsın kaçıp gitsen de her şey içinde sevdiğin her şey bir yük olmuş karşı koymak bile yetmiyor yine aynı şarkıyı söyle sanki ağlar gibi kendine son günlerde "sevdiğin her şey bir yük olmuş" kısmını çok fazla söylediğim için ve bugün tam bu şarkıyı söylerken tesadüfen bu şarkı çaldığı için ve her dinlediğimde bana nedenini bilmediğim pek çok şey hatırlattığı için ve kendimi hafif depresyonda hissettiğim zamanlar benim için yazılmış sanki bu şarkı dediğim için ve bu şarkıda harun abi "ş"leri çok hoş söylediği ve her dinlediğimde gülmeme neden olduğu için eksik'i çok seviyorum. ![]() sizler ne düşünüyorsunuz? |
||
|
||
Benimde en çok "uğraşırken kazanmak için sormadın hiç neden diye?" bölümüne ayrı bir sempatikliğim vardır Gül kendine'nin en sevdiğim bir diğer şarkısı(aslında hiç birini ayıramam ama ) Ne zaman kendimi kötü hissetsem dinlediğim ve yüzümde ayrı bir tebessüm bırakan çok sıcak mvö parçası.
|
||
|
||
| beni anlatan,benim anlatmak isteyip bir türlü anlatamadıklarımı anlatan muhteşem şarkı | ||
|
||
| gül kendine albümündeki bi şarkıdan ne beklersin??beğenilmesini:D bekleneni yapan bi şarkı:) | ||
|
||
| eksik; müziğiyle beni büyüleyen ve sözlerinde kendimi bulduğum şarkı...gözlerimi kapatıp dinlediğimde ise her şey daha farklı oluyor muhteşem bir şarkı... | ||
|
||
| bu şarkıyı bir başkası söylese kesinlikle sevmezdim ama mor ve ötesi harika | ||
|
||
| "sanki bir şeyler eksik hayatında dur ve dinlen n'olursun ah bir defa" işte şarkının burasına bayılıyorum.bu şarkı gül kendine'de en sevdiğim şarkılardan. harun abinin "ah" diyişi çok güzel müziği çok farklı ve insanın dinlemeden duramayacağı cinsten... sözlere diyecek laf yok ki. her cümle taşıyabileceğinden bile fazla anlamlarla yüklü sözler ve o güzel müzik öyle bir bütünleşmiş ki ve benim hayatımı anlatıyor sanki bu şarkı... hep bir şeyler eksik sanki
|
||
|
||
| tek kelimeyle harika ve hayat sana dokununca her şey nasıl da değişti dönüp bakınca gördün birden |
||
|
||
| bu şarkı çok güzel gül kendine albümünde ilk ezberlediğim şarkı:) | ||
|
||
Gül kendine albümünü sevmemek elde değil.Albümdeki tüm şarkılarda bir bütünlük var aslında.Eksik harika bir şarkı tıpkı diğerleri gibi... ![]() ve hayat sana dokununca her şey nasıl da değişti dönüp bakınca gördün birden |
||
|
||
en yakın arkadaşımı kaybettiğim zaman tek dinlediğim şarkıydı
|
||
|
||
| kesinlikle beni ve içinde bulunduğum süreci harika özetliyor. En azından ben öyle pay çıkardım kendime. |
||
|
||
| gül kendine albümünden HEP AYNI şarkısıyla bütünleştirdim şarkı; elimden hiç bişe gelmez oldu bu benmiyim hayalmiyim... aslında gerçek bi sorun yok..deyip sevdiğim herşey bir yük olmuş karşı koymak bile yetmiyor.... diyorum |
||
|
||
| çook sıcak bir şarkı eksik... dinlerken hani kendini iyi hissettiren garip şarkılar vardır ya onlardan birtanesi... | ||
|
||
| sevdiğin her şey bir yük olmuş karşı koymak bile yetmiyor hani deriz ya ayak kaydıran şarkılar diye bu da onlardan biri işte...gül kendine gibi şahane bir albümde yer alan ve benim aşırı derecede sevdiğim mor parçam
|
||