|
||
yine bir çok şeye tercüman olan derin bir mvö şarkısı
|
||
|
||
| sanki bir şeyler eksik hayatında dur ve dinlen n'olursun ah bir defa Burda ister istemez üstüme aliniyorum^^ Benim icin söylüyor burayi sanki
|
||
|
||
| duraksız bir yarış seninki ne başı var ne sonu belli Burasını çok seviyorum bu şarkının.Tüm hayatımı özetliyor sanki.
|
||
|
||
"ah bir defa" demesi yok mu ....muhteşem bi şarkı
|
||
|
||
| Şu an kesinlikle ve kesinlikle eksiksiz olarak beni anlatan şarkıdır kendisi.. | ||
|
||
sanki bana söyleniyor o sözler nedense öyle hissediyorum olmazsa olmazım ''duraksız bir yarış seninki,ne başı var ne sonu belli''''ve hayat sana dokununca herşey nasıl da değişti''''yine aynı şarkıyı söyle sanki ağlar gibi kendine''
|
||
|
||
''ve hayat sana dokununca herşey nasıl da değişti" burda ayrı bir sihir var =)
|
||
|
||
| süper ve bana mutluluk veren bi şarkı:) | ||
|
||
| hayatım yarım hayatım eksik sen olmayın ca bir yanım eksik | ||
|
||
harunun sesinin etkilemesiyle insanı dinlerken düşündüren uzaklara daldıran çok ama çok sevdiğim şarkı
|
||
|
||
| sanki bir şeyler eksik hayatında dur ve dinlen n'olursun ah bir defa... Burada sanki hayattan (benim hayatımdan )bir kesit var gibi gelir bana.Bu şarkıyı dinlediğimde mutlu oluyorum. |
||
|
||
| Duraksız bir yarış seninki Ne başı var ne sonu belli. şu iki cümle özetliyor bence şarkının ne kadar güzel olduğunu;bu şarkı beni alıp götürüyor çoook uzaklara.çok etkileyici bir şarkı. |
||
|
||
| "Ve hayat sana dokunuca her şey nasıl da değişti!" Çok çok çok çooook güzel bir şarkı... Hiç sıkılmadan dinlediğim şarkılar arasında...(Aslında mvö'nin hiçbir şarkısında sıkılmıyorum, o ayrı bir konu )
|
||
|
||
'yine aynı şarkıyı söyle sanki ağlar gibi kendine..'
|
||
|
||
| çok güzel bir şarkı. | ||