|
||
| "mor ve ötesi Sabancı Üniversitesi'nin açılışında - 3 Ekim Salı! mor ve ötesi 2006-2007 öğretim yılının açılışında ilk üniversite konserini Sabancı Üniversitesi'nin açılışında 3 Ekim Salı günü saat 20:00'de Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde veriyor. Grup, İstanbul'da uzun süre sonra kapalı bir mekanda, 927 koltuk kapasiteli bu salonda dinleyicileriyle yakın bir ortamda buluşacak olmaktan heyecan duyuyor." |
||
|
||
evet haber verdıgın için teşekkürlerr ama ben gidemıyorummm yetmedı gecen cuma verdıkları konser=)
|
||
|
||
Bende gidemem herhalde ama güzel bir konser olacağa benziyor(her zaman olduğu gibi )
|
||
|
||
| SGM 'nin tam adresini bilen var mı? İstanbul'un neresinde? Bilgilendirirseniz sevinirim. | ||
|
||
http://sgm.sabanciuniv.edu/tr/ bu adresten her türlü bilgiye rahatça ulaşabilirsin
|
||
|
||
üff yaa!!yine ben :'(gelemiyorum.oh gidin siz keyfini çıkarın.yaaaa yine istanbul yaaaaa. :'(pöff poff
|
||
|
||
ben gelemiyorum.bari çok fotoğraf çekin, yayınlayında ben yine fotoğraflara bakayım.
|
||
|
||
bende gitmeyi çok istiyorum ,gitme şansım ne kadar bilmiyorm ama umarım giderimm
|
||
|
||
SABANCI mı???
|
||
|
||
Evet Sabancı Gösteri Merkezi. Ben de çok istiyorum gitmeyi.. Gidebilen var mı?
|
||
|
||
malesef ben de gidemiyorum :(bursa ya gelsinler
|
||
|
||
| ülkenin yarısını satın almış bi adamdan bahsediyoruz ya, neyse... yorum yapmamak daha iyi. | ||
|
||
ülkenin yarısını satın almış bi adamdan bahsediyoruz ya, neyse... yorum yapmamak daha iyi. evet bende idrak edebilmiş değilim bu konuyu henüz, bakıp bakıp duruyorum acaba yanlış mı okudum diye
|
||
|
||
ulaşımı bu şekide gerçekleştirirseniz bence çok daha iyi ve sorunsuz bir yolculuk olacak SGM'ye Kadıköy ve Taksim'den olmak üzere iki noktadan Sabancı Üniversitesi-Gürsel otobüs servisleri ile ücretli ulaşım sağlanmaktadır. Kadıköy Otobüs Servisleri : Rıhtım Caddesi Hakiki Koç otobüs işletmesi önünden hareket eder. Aşağıda saatleri belirtilen bu servislerden * işaretli olan 15 dakika sonra Kozyatağı Carrefour Boyner Mağazası girişine, ** işaretli olan ise Carrefour Lassa önüne uğrar. Kadıköy - SGM : 18:30* SGM - Kadıköy : 22:15** Gidiş - Geliş : 6 YTL Taksim Otobüs Servisleri : Atatürk Kültür Merkezi sırasındaki Hakiki Koç otobüs işletmesi önünden hareket eder. (Taksim Parkı karşısı Mete Caddesi No:18) Taksim - SGM : 17:45 SGM - Taksim : 22:30 Gidiş - Geliş : 8 YTL |
||
|
||
| pebble sen de mi gidiyorsun? yaa nedir bu sakıp sabancı'nın adını taşayan bi mekan için gösteri olayı falan? ben de damlaa gibi idrak edemedim durumu daha
|
||