|
||
pebble sen de mi gidiyorsun? yaa nedir bu sakıp sabancı'nın adını taşayan bi mekan için gösteri olayı falan? ben de damlaa gibi idrak edemedim durumu daha ![]() gidiyorum canım aldım biletimi. maksat mor ve ötesinle güzel bir zaman geçirmek. bende şaşırdım ilk duyduğumda ama organizasyon altında pek fazla birşey aramamak lazım. bu konserde kendilerinden ödün verecek bir tavır olduğunu sanmıyorum. mutlaka vardır bir bildikleri
|
||
|
||
sen öyle diyorsan öyledir ![]() gerçi şöyle bir şey de olabilir, köşe yazılarında "ünlü rock grubu Mor ve Ötesi kapitalist sistemin savunucuları -adına- yaptığı konserde birbirinden marjinal ve sosyalist şarkılarıyla, şarkı aralarında (çok güzel beceriyorlar) iki cümle kurarak laf sokmalarıyla --:)-- herkesi şaşkına çevirdi" türü bi şey de görebiliriz ![]() o zaman çok hoş olur
|
||
|
||
sen öyle diyorsan öyledir evet canım her konserde olduğu gibi böyle sahneleri göreceğimizden eminim. ![]() gerçi şöyle bir şey de olabilir, köşe yazılarında "ünlü rock grubu Mor ve Ötesi kapitalist sistemin savunucuları -adına- yaptığı konserde birbirinden marjinal ve sosyalist şarkılarıyla, şarkı aralarında (çok güzel beceriyorlar) iki cümle kurarak laf sokmalarıyla --:)-- herkesi şaşkına çevirdi" türü bi şey de görebiliriz ![]() o zaman çok hoş olur ![]() içlerine girecekler ki fark o zaman anlaşılacak. bu duruşa bu anlayışa o kadar uzak insanlar varki farkı görmeleri için bir şans bu
|
||
|
||
e yine kötü. ben göremiyorum böyle eğlenceyi ![]() pebble benim yerime de eğlen tamam mı? |
||
|
||
| gidenler çok eğlensinler tamam mı?tadını çıkarsınlar! | ||
|
||
Her ne kadar gitmek istesemde yanıma bir arkadaş bulamadığımdan gidemeyeceğim,zaten bayada uzak kaçıyor gibi Neyse evet gidenler,mümkünse fotoğraf çekip,kayıt yapabilirlerse çok iyi olur
|
||
|
||
ya aslında servis falan varmış gidilmeyecek gibi değil ama işte okul vakti zor olur..tüh ya!keşke haftasonu falan olsaydı!
|
||
|
||
evet istanbul'dayız ama gidemiyoruz eminim istanbulda olsalardı bu konsere gitmek isteyen baya kişi çıkacaktı hafta içi olması okullardan dolayı iyi olmamış. Ne yapalım, konsere gidenlerin konser anılarıyla yetiniriz bizde
|
||
|
||
evet artık yetmese de o konser anıları yetincez malesef!yetinmeyi öğrencez en azından!
|
||
|
||
yavv ben yine gidemiyorum :(artık giden arkadaşlar anlarılar bize
|
||
|
||
evet yaa :'(ben de gitmek istiyorum ama göndermezler ki!!! gidenler gerçekten çok eğlensin.bizim yerimize de eğlenin olur mu??
|
||
|
||
bende gidemiyorum yaa cok isterdim ama okul var işte herzamn dediğim gibi gidenler bizim içinde eğlensinler..
|
||
|
||
arkadaşlar konser yarın.fotoğraf makinalarınızı unutmayın.çekin ve birazını siteyede koyun lütfen.ben yine gidemiyom siz eğlenin....
|
||
|
||
Güzel grubumuzun Sabancı Gösteri Merkezi'ndeki konserine gidecek arkadaşlarım!! Hepinize iyi eğlenceler! Bizim yerimize de eğlenmeyi unutmayın!
|
||
|
||
konser çok güzel geçti. ses sistemi kötüydü ama eğlenceli bir konserdi. konser alanı neredeyse tamamen doluydu. mor ve ötesi her zamanki iyi performanslarıyla sahnedeydi. sahne tiyatro sahnesi olduğu için alçakta duruyorlardı. seyirciye çok yakınlardı yani. küçük bir ortam olduğunda seyirciyle harun arasında darbe şarkısı öncesi bir kaç dialog oldu gereksiz konuşmaydı ama oldu işte. harun konuşuyor "bu şarkı bizim size borcumuz" diye arkadan bir çocuk o konuştukça ona cevap veriyor neyse genelde mor ve ötesi sahnesinde böyle dialoglar yaşanmaz ama çıkıyor işte böyle densizler gelelim şarkılara darbe,küçük sevgilim,parti,şirket,ayıp olmaz mı,sonu belli, büyük düşler,kördüğüm,kış geliyor,yalnız şarkı,23,bir derdim var,cambaz,aşk içinde,yardım et, uyan, sevda çiçeği, re, az çok, daha mutlu olamam bu şarkıları yazmamızı istediğiniz için yazıyorum inanın benim için her seferinde bu şarkıları yazmak çok sıkıcı bir iş gelelim resimler ve videolara makinemin cradle diye bir parçası var bilgisayara aktarmaya yarıyor o geçen ay kayboldu ve yenisi de biraz pahalı bunun için biraz beklemeniz lazım alır almaz yollayacağım hepsini. [/color
|
||