Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
3 ekim 2007 Sabancı Üniversitesi

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 3 ekim 2007 Sabancı Üniversitesi

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4

pebble 28.09.2006 18:01:01
pebble sen de mi gidiyorsun?
yaa nedir bu sakıp sabancı'nın adını taşayan bi mekan için gösteri olayı falan? ben de damlaa gibi idrak edemedim durumu daha Huh

gidiyorum canım aldım biletimi. maksat mor ve ötesinle güzel bir zaman geçirmek. bende şaşırdım ilk duyduğumda ama organizasyon altında pek fazla birşey aramamak lazım. bu konserde kendilerinden ödün verecek bir tavır olduğunu sanmıyorum. mutlaka vardır bir bildikleri Wink

ilkyaz 28.09.2006 18:07:41
sen öyle diyorsan öyledir Smiley

gerçi şöyle bir şey de olabilir, köşe yazılarında "ünlü rock grubu Mor ve Ötesi kapitalist sistemin savunucuları -adına- yaptığı konserde birbirinden marjinal ve sosyalist şarkılarıyla, şarkı aralarında (çok güzel beceriyorlar) iki cümle kurarak laf sokmalarıyla --:)-- herkesi şaşkına çevirdi" türü bi şey de görebiliriz Smiley
o zaman çok hoş olur Grin

pebble 28.09.2006 18:13:54
sen öyle diyorsan öyledir Smiley

gerçi şöyle bir şey de olabilir, köşe yazılarında "ünlü rock grubu Mor ve Ötesi kapitalist sistemin savunucuları -adına- yaptığı konserde birbirinden marjinal ve sosyalist şarkılarıyla, şarkı aralarında (çok güzel beceriyorlar) iki cümle kurarak laf sokmalarıyla --:)-- herkesi şaşkına çevirdi" türü bi şey de görebiliriz Smiley
o zaman çok hoş olur Grin

evet canım her konserde olduğu gibi böyle sahneleri göreceğimizden eminim. Grin içlerine girecekler ki fark o zaman anlaşılacak. bu duruşa bu anlayışa o kadar uzak insanlar varki farkı görmeleri için bir şans bu  Wink

ilkyaz 28.09.2006 18:16:55
e yine kötü. ben göremiyorum böyle eğlenceyi Angry

pebble benim yerime de eğlen tamam mı?

cagico 29.09.2006 17:44:26
gidenler çok eğlensinler tamam mı?tadını çıkarsınlar!

rainbow 29.09.2006 19:50:41
Her ne kadar gitmek istesemde yanıma bir arkadaş bulamadığımdan gidemeyeceğim,zaten bayada uzak kaçıyor gibi Sad Neyse evet gidenler,mümkünse fotoğraf çekip,kayıt yapabilirlerse çok iyi olur Wink

cagico 29.09.2006 19:53:08
ya aslında servis falan varmış gidilmeyecek gibi değil ama işte okul vakti zor olur..tüh ya!keşke haftasonu falan olsaydı! Sad

rainbow 29.09.2006 19:56:35
evet istanbul'dayız ama gidemiyoruz Sad eminim istanbulda olsalardı bu konsere gitmek isteyen baya kişi çıkacaktı Smiley hafta içi olması okullardan dolayı iyi olmamış. Ne yapalım, konsere gidenlerin konser anılarıyla yetiniriz bizde Undecided

cagico 29.09.2006 19:58:06
evet artık yetmese de o konser anıları yetincez malesef!yetinmeyi öğrencez en azından! Sad

angst 29.09.2006 22:07:27
yavv ben yine gidemiyorum Cry Cry :(artık giden arkadaşlar anlarılar bize

mutlu ve özgür 30.09.2006 16:59:50
evet yaa Cry Cry :'(ben de gitmek istiyorum ama göndermezler ki!!! Cry Cry Cry gidenler gerçekten çok eğlensin.bizim yerimize de eğlenin olur mu?? Cry Cry Cry Cry

arki 01.10.2006 19:10:50
bende gidemiyorum yaa cok isterdim ama okul var işte Angry herzamn dediğim gibi gidenler bizim içinde eğlensinler..

02.10.2006 09:40:57
arkadaşlar konser yarın.fotoğraf makinalarınızı unutmayın.çekin ve birazını siteyede koyun lütfen.ben yine gidemiyom siz eğlenin.... Cry

_cambaz_ 02.10.2006 17:25:06
 Güzel grubumuzun Sabancı Gösteri Merkezi'ndeki konserine gidecek arkadaşlarım!! Hepinize iyi eğlenceler! Bizim yerimize de eğlenmeyi unutmayın! Wink

pebble 04.10.2006 07:32:22
konser çok güzel geçti. ses sistemi kötüydü ama eğlenceli bir konserdi. konser alanı neredeyse tamamen doluydu. mor ve ötesi her zamanki iyi performanslarıyla sahnedeydi. sahne tiyatro sahnesi olduğu için alçakta duruyorlardı. seyirciye çok yakınlardı yani. küçük bir ortam olduğunda seyirciyle harun arasında darbe şarkısı öncesi bir kaç dialog oldu gereksiz konuşmaydı ama oldu işte. harun konuşuyor "bu şarkı bizim size borcumuz" diye arkadan bir çocuk o konuştukça ona cevap veriyor neyse genelde mor ve ötesi sahnesinde böyle dialoglar yaşanmaz ama çıkıyor işte böyle densizler Smiley gelelim şarkılara darbe,küçük sevgilim,parti,şirket,ayıp olmaz mı,sonu belli, büyük düşler,kördüğüm,kış geliyor,yalnız şarkı,23,bir derdim var,cambaz,aşk içinde,yardım et, uyan, sevda çiçeği, re, az çok, daha mutlu olamam bu şarkıları yazmamızı istediğiniz için yazıyorum inanın benim için her seferinde bu şarkıları yazmak çok sıkıcı bir iş  Cheesy gelelim resimler ve videolara makinemin cradle diye bir parçası var bilgisayara aktarmaya yarıyor o geçen ay kayboldu ve yenisi de biraz pahalı bunun için biraz beklemeniz lazım alır almaz yollayacağım hepsini. [/color

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468