|
||
Senin adına sevindim. Ben de orada olabilmeyi çok isterdim. Fotoğrafları bekliyoruz
|
||
|
||
selam arkadaşlar..konsere büyük uğraşlar sonucu gidebildim..bnm açımdan konser süperdi.balkonda koridorda eğlendik biz arkadaslarla.yukardan daha güzel gözüküyordu sahne.konser sonuna doğru aşağıya indik..herşey çok güzeldi.mvö her zmnki gbi süperdi.kerem özyeğen her zmnki gibi yerinde duramıyordu..özellikle sahneden giderken... ..tek bişey vardı..insanların çoğu balkondakiler özellikle yerinde oturuyorlardı..bunu nasıl başardılar hiç anlamıyorum..konser sorasında kulise gircektik..kerem ö. ile anlaşmıştık ama giremedik.. çok yorgunlarmş..imzalı resim verdiler bizde alanı terk ettik!ççookkk eğlendiğim bi gerçek her ne olursa olsun!.. |
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
pebble şu fotoğrafarı gördükten sonra insan nasıl Ankara'ya lanet okumaz
|
||
|
||
| fotoğraflar çok net çıkmış,çok yakınmışsın anlaşılan.gerçi sahneyle seyrici çok yakındı diye söylemişlerdi.. | ||
|
||
ben yine yoktum konserde.fotoğraflar süper.eminim mor ve ötesi de süperdir.
|
||
|
||
al işte bir odtü konserine bak birde bu konsere sonra o sahneyi o kadar uzağa koyana lanet etmeden dur kolaysa
|
||
|
||
al işte bir odtü konserine bak birde bu konsere sonra o sahneyi o kadar uzağa koyana lanet etmeden dur kolaysa aynen katılıyorum yaa ![]() ben en öndeydim aramızdaki mesafe bayağı fazlaydı yüzleri net görünmüyodu bile!
|
||
|
||
| arkadaşlar başka fotoğraf yok mu??? fotoğraflar için teşekkürler.... | ||
|
||
arkadaşlar başka fotoğraf yok mu??? fotoğraflar için teşekkürler.... ben eklerim bir arasında harika konserdi neden ses sistemine felan hiç bakmıyorum çünkü sadece mvö sadece mvö onlara özeldi sahne çok yakında öndeki arkadaşlar ellerini sallasalar çarpardı yani mesela ben atlamayı bile düşündüm büyük uğraşlar sonrası 23 geldi aman allahım herkese nasib olur inşallah canlı dinlemek ve re şarkısıda geldi kulise gidiyormuş gibi yapıp feyk ve 23 ve re performans güzeldi konserdeki eşşekler muhabbetide güzeldi ayrıca giden arkadaşlar anlarlar o adamla da tanışma fırsatım oldu kuliste harunun babası ve kardeşi vardı gelen bilgiler arasında ondan belkide yorgununuz dediler kendi aralarında takıldılar çok insan girince cıvkı çıkar zaten güzeldi ne diyelim bekliyoruz bir daha kini sabancı da harun aşkım diye bağıramadım adam bana bakıyor zaten dövcek sanmıştım kuruçeşmede bağırdım manyak kızları taklit ediyordum kuruçeşmede bir erkek olarak bağırmam komik ti zaten koptuk da harun kin yapmış sabancı vurcam seni sen bekle diyordu bakışlar ama sona kurtardık yav göz temasları felan çok rahat kuruluyordu bu alanda harun ağızlara dikkat ediyordu kim yanlış söylüyor surat limon yalamış gibi oluyordu yav bir arkadaş gereksiz harun diyaloglarına dememiştir umarım adam ne güzel konuşuyordu bu herzaman olan birşey |
||
|
||
sgm nin en güzeL konseriydi..
|
||
|
||
| fotoğraflar çok güzel pebble teşekkürler.. | ||
|
||
| sgm de bi çok konsere gittim..en güzeliydii.. | ||
|
||
| Bunlarda benden olsun . Harun beyefendi daha fazla çekmiştim tesadüfen. Alıntı sahibi: walkman
|
||
|
||
ülkenin yarısını satın almış bi adamdan bahsediyoruz ya, neyse... yorum yapmamak daha iyi. aynı zamanda ülkesinin işsizlerine, iş kolları oluşturarak istihdam sağlamış, karnını doyurmuş bir adamdan.. vatansever geçinip de, ülkesinde tırnak ucu kadar eseri olmayanlardan da değildi, enteresan.. Allah gani gani rahmet eylesin.. bizim o kadar paramız olsaydı, ne yapacağımızı da çok merak ediyorum ayrıca.. |
||