|
||
| önce metallica sonra koRn(yabancılardan)çok iyilerrrrrrrrr!;) | ||
|
||
bencee oldukçaaa iiyiler.. bütün şarkılarını dinleemenizii tavsiyee ederim süperler(= |
||
|
||
KORN-New Album Untitled ![]() 01 intro 02 starting over 03 bitc* we got a problem 04 evolution 05 hold on 06 kiss 07 do what they say 08 ever be 09 love and luxury 10 innocent bystander 11 killing 12 hushabye 13 i will protect you |
||
|
||
| evet evet evet starting over,bitch we got a, kiss süper digerlerini daha indiremedim.ha bide evolution zaten tartışılmaz. bu yılın şarkısı bence
|
||
|
||
yeni albümden ilk video klip "evolution" |
||
|
||
| evet orjinallik korn gibi olur bence | ||
|
||
evet orjinallik korn gibi olur bence evet evet evet evet. korn orjinallikte bir numara. evolutionda gerek şarkısı gerek klibiyle lafını koyuyor yani.
|
||
|
||
| pink floyd coverları çok güzeldi. another brick on the wall | ||
|
||
| albümünü almayı düşünüyorum.çokkaliteli helede o evulotion(umarım doğru yazmışımdır) klibini izledim mest oldum ve çok güldüm müthişti. | ||
|
||
| korn slipknot ta gzl bnce ben daHa çok trash metal beĞeniYorum |
||
|
||
| çok sevrim kornu ama yani davulcu gittikten sonra olmadı sanki ya. evulation klibi çok güzel olmuş zaten klipleri süper oluyo adamların:D | ||
|
||
| nu-metal pehhh | ||
|
||
| dinlediğim sıralarda rapçilerden ve metalcilerden tepki almama neden olan grup. nu-metal mi dinliyosun deyip ardarda onlarca laf ettiren grup. ama yinede ben bazı şarkılarını dinlemeyi seviyorum. bkz. thoghtless, coming undone, freak on a leash | ||
|
||
gerçekten de müthiş bir grupLar özeLLikLe de coming undone .. ve evolution şarkıLarı ağzımdan hiç düşmez...
|
||
|
||
aklın yolu bir
|
||