|
||
| haklısın o insanlardan cidden çok var..bizim okulda öyle fakat yapacak birşey yok yani..o insanlardan iğrenip kornumu dinlememezlik edemem.. zaten bu kişiler o tişörtlerle kendilerini belli ediyorlar..asla böyle değilim.. |
||
|
||
| Korn'un eski davulcusu David Silveria, Satellite Syndrome isimli bir grup kurdu. Grup California çıkışlı. Şu sıralar yoğun bir tempoda ilk albümlerini çıkarmaya hazırlanıyorlar. Yeni albüm 2009'un ilk aylarında çıkacak. Grubun kadrosu şöyle: Gitar/Vokal : Adam York Bass : Chuck Ferguson Davul : David Silveria Solo Gitar : Donny Ace |
||
|
||
Jonathan beyimize küfretmek geldi içimden. uleeyyynnn hem diyon grubu yapıyo korn oluyoz.. hem de gül gibi bateristi kaptırmışın millete tü kalıpsıızzzyok yok canım o benim
|
||
|
||
| korn çok kaliteli bir şey demeye gerek yok müziklerini dinlerken çok büyük haz alıyorum | ||
|
||
| Korn'dan Ayrılan "Head" Solo Albüm Yayınlıyor 2005 yılında gruptan ayrılan gitarist Brian ''Head'' Welch uzun süredir solo albümü merakla beklenen isimlerden biriydi. ''Save Me From Myself'' adını verdiği albüm, Eylül ayının ilk haftasında piyasaya çıkıyor. 2005 yılında, dini görüşleri sebebiyle Korn'dan ayrıldığını açıklayan ve o günden sonra dindar yaşamıyla dikkat çeken Brian "Head" Welch; Driven Music Group/H2C Records tarafından prodüksiyonu yapılan ve Ryko/Warner Music Group tarafından dağıtımı yapılacak olan ilk solo albümünün detaylarını açıkladı. 2007 yılında yayınlanan otobiyografi kitabının adıyla aynı ada sahip olan albüm, 9 Eylül'de raflarda olacak. Albümdeki şarkılar: 01. L.O.V.E. (6:31) 02. Flush (4:26) 03. Loyalty (5:07) 04. Re-Bel (5:40) 05. Home (6:52) 06. Save Me From Myself (5:44) 07. diye Religion diye (5:34) 08. Adonai (5:19) 09. Money (4:43) 10. Shake (4:48) 11. Washed By Blood (9:34) Bu arada 'Flush' adlı şarkıya geçtiğimiz hafta Los Angeles da, Nova Entertainment adlı firmadan Frankie Nasso yönetmenliğinde bir de klip çekildi. Frankie Nasso daha önce de Mudvayne, Hatebreed, All That Remains ve Walls Of Jericho gibi gruplarla çalışmıştı. *bu adamı hiç sevmiyorum.. korn'a yaptıkları olsun,insanlığı olsun.. albümünün satışını da görücez bakalım.
|
||
|
||
thoughtless çok güzel yaa ![]() blind de öyle ![]() hele bir klip vardı ya hangi şarkınındı o heh o da güzel işte
|
||
|
||
make me bad ıykk geldi gene
|
||
|
||
dinlerim az çok gökçe sayesinde bazı şarkıları cidden güzel en çok da blind
|
||
|
||
çok teşekkür ederim hepinize canlarım benim sayemde olup olmaması önemli değil dinlemiş olmanıza çok mutlu oluyorum.korn ismi olarak aklınızda güzel bir şarkıyla yer etttilerse ne mutlu çünkü değer verdiğim ilk grup.
|
||
|
||
bence mütevazi olmana gerek yok
|
||
|
||
korn dandik bir gruptur aslında diğer baba grupları dinledikçe zamanla anlarsınız.
|
||
|
||
korn dandik bir gruptur aslında diğer baba grupları dinledikçe zamanla anlarsınız. bana da biraz öyle gelmedi değil yani yeniler gibi ilginç birşey ki hiç bilmiyorum ama ...sevdim demiştim ya blind i bir de somebody someone vardı ![]()
|
||
|
||
| korn yeni bir grup değil.nu metal ile adı ilk anılan gruptur.nu metal devrmini başlatan gruptur.dandikliği başka "çöm" gruplarda arayın bence.hiç mi dandik grup görmedik. |
||
|
||
korn yeni bir grup değil.nu metal ile adı ilk anılan gruptur.nu metal devrmini başlatan gruptur.dandikliği başka "çöm" gruplarda arayın bence.hiç mi dandik grup görmedik. tamam kuzum kızma hemenn birşey demedim bilmiyorumu da ekledim ama...
|
||