|
||
| Vokal;Kerem Havaslı Ritim Gitar;Serkan Can Solo Gitar;Ömer Bara Bateri;Akaalp Topatan Grup 2 yıl önce kuruldu 1 yıl sonrada aranan baterist Akaalp'in bulunması ile son şeklini aldı.. MaGRiP-ŞiRKeT http://www.youtube.com/watch?v=ziNTUMYSxyU Yaşları ufak olmasına rahmen o kadar kötü değiller..Kendilerini Geliştiriyorlar |
||
|
||
| ankarada 8.sınıfta biziz barda çıkan bir grup vardı artık onları gördükten sonra en küçük favori grubum olmuşlardı | ||
|
||
| ben ztn iyi bir grup diyorum en iyi demedim Seneye Büyük bir organizasyona katılacaklar ama | ||
|
||
| bende kötü demedimki benim dedğim burda ankrada 8. sınıfa giden bir grup biziz barda çıktı(ankaranın en iyi barlarından biridir) o günden sonra aa bu grup küçükmüş bunlardan bişey olmaz diye bir yorum getirmedim | ||
|
||
| hehehe anladım KUCUK FELAN HİKAYE İNSANNIN İÇİNDE MÜZİK SEVGİSİ NE KADARSA O KADAR İYİ CALAR | ||
|
||
| İkili konuşma dönmesin, başlık gidecek. | ||
|
||
| abi paranız olunca şu bateriye zil alın hacı nolur bu arada dinlemişligim vardı sizi sevda çiçeği üstünde biraz daha çalısın akorları ya clean yada düşük volume de deneyin ok devamını dilerim.... |
||
|
||
| sanırım mvö'nün grup üyeleri de bu yaşlarda başlamış | ||
|
||
| bilemiyorum sadece ben gelişmelerini ve daha iyi olmalarını istiyorum | ||
|
||
| bnce güzel bi grup yaşlarıda küçük gbi durmuo yha saten çouu liseli gruptakiler genelde 16 yaşında bzm grup gbi | ||
|
||
videolardaki ses sistemi kötü olduğu için yorum yapamayacağım.çünkü sesler birbirine girmiş.ama bir şey soracağım kırklarelinin en küçük gruplarından demişsin de yaş ortalaması kaç bu grubun,başka bir bilgi vermemişsinde o yüzden merak ettim bu arada yukardaki arkadaşın dediği doğru sevda çiçeği üstünde biraz daha durun bencede ....
|
||
|
||
| video silinmiş galiba bakar mısın magrip??? |
||
|
||
| o gitti ya yeni bir şey koyduk topiclerde bulabilirsiniz | ||