|
||
| sezen essiz ya...varmi onun gibi bir tane.. | ||
|
||
| Aşk İçin Ölmeli,Kaybolan Yıllar,Keskin Bıçak,Sen Aglama,Gidiyorum,Perişanım Şimdi ve daha niceleri..Baskaları için yaptıkları sarkılar bazen komik kacsada kendisinin soyledigi sarkıların tartısıcak bir yanı yok gibi..Minik Serçe..Yılların eskitemedigi insan..İyiki var.. Ben bu dunyayı anlayamadım.. Niyetlendim de altından kalkamadım.. |
||
|
||
| zaten sizin de bildiğiniz gibi hiçte laf etmeme gerek olmayan sanatçı gibi sanatçı kişilik | ||
|
||
harika bir kadın.. sözler ayrı besteler ayrı bir eşsiz.. nasıl yapabiliyor anlamıyorum
|
||
|
||
| şarkılarını dinlemem ben pek ama dünyada az örneği olan insanlardan.gerçekten çok yetenekli ve özel biri olduğuna inanıyorum | ||
|
||
| gerçek sanatçı...! sıfatına tam uyan kadın... bayılıyorum bütün şarkılarına hangi br tanesini sayayım... yaklaşık 25 ti sanırım albüm sayısı tam hatırlamıyorum ama bütün hepsi mevcut iyi ki de var! |
||
|
||
gerçek sanatçı...! sıfatına tam uyan kadın... bayılıyorum bütün şarkılarına hangi br tanesini sayayım... yaklaşık 25 ti sanırım albüm sayısı tam hatırlamıyorum ama bütün hepsi mevcut iyi ki de var! aynen canım iyi ki var! Minik Serçe Sezen'imiz! geçen alışverişte Rakkas çalıyordu o kadar güzel kii insan kesinlikle kayıtsız kalamıyor. Türkiye'nin gururu! böyle bir bestekarımız olduğu için göğsümüzü gerebiliriz. gerelim de.
|
||
|
||
| Sezen Aksu Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu Tarihler: 27.07.2007~28.07.2007 21:00 Adres: Harbiye Bilet Ücreti: 1.Kategori: 110 YTL - 2.Kategori: 88 YTL - 3.Kategori: 66 YTL - 4. Kategori: 55 YTL. Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, http://www.biletix.com ve Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Gişesi |
||
|
||
| sezen aksu harika bir sanatçı hem şarkıları ile hem sesi ile | ||
|
||
| çok cool bir bayan kendisi bu davranışı hoşuma gidiyor | ||
|
||
| sezen aksu türkiye deki en büyük sanatçılardan... rock dinlemeye başlamadan önce de onu dinlerdim şimdi de dinliyorum...yeteneği tartışılmaz... | ||
|
||
| bence türkiyede işinin hakkını vererk yapan çok az isimden biri.konserlerinde sadece şarkı söyleyip geçmiyor insanları eğlendiriyor..he açıdan çok kaliteli bi isim... | ||
|
||
''yine yeni yeniden'' çok güzel olmuş onno tunç albümünde dinledim..minik serçemiz gerçekten çok iyi söylemiş ![]() |
||
|
||
| Vazgeçtim Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce,kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme,al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku,bu ten,bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olma anıdır şimdi |
||
|
||
| harika insan...çok severek dinliyorum | ||