|
||
pek fazla dinlemem ama bazı şarkıları çok hoşuma gidiyor evet bende çok dinlemem ama klasikleşmiş şarkılarına bayılırım ![]() ![]() bende çok dinlemem.ama bazı şarkılarını severim. |
||
|
||
| Konserine gitmeyi çok istediğim insan.yorum yapılamayacak kadar kendisini kanıtlamış sanatçımız :S | ||
|
||
| Herkes tarafından çok sevilen..seneler boyu müzik adına emeği olan kişi..ancak nedense Sezen Aksu dinlemeyi bir türlü sevemedim... | ||
|
||
Sozleri cok güzel yazıyor.Ama cok fazla dinlediğim soylenemez.Sesini severim
|
||
|
||
| türkiyenin en iyi söz yazarlarından severek dinliyorum | ||
|
||
2006da kendisinin konserine gitmiştim gayet güzel esprik bir insan..
|
||
|
||
| Yol Arkadaşım Yol arkadaşım gördün mü, Duydun mu olup bitenleri? Kıskanıyor insan bazen, Basıp gidenleri Yalnızlaşmışız iyice Üstelik de alışmışız Hiç beklentimiz kalmamış Dosttan bile Korkular basmış dünyayı Şimdi bir semt adı “vefa” Kutsal kavgalardan bile Kaçan kaçana Anlaşılır gibi değiliz Tek bedende kaç kişiyiz Hem yok eden, hem de tanık Ne esaslı karmaşa Ben sana küsüm aslında, haberin yok Koyup gittiğin yerde kötülük çok Kime kızayım, nazım senden başka kime geçer? Benim sensiz kolum, bacağım, ocağım yok Sen esas alemi seçtiğinden beri Ben o saniyede bittiğimden beri Dünya bildiğin dünya, dönüp duruyor işte Uzun uzun konuşuruz birgün son İstanbul beyi Yol arkadaşım, nerdesin? üstüne bişey söylesem şarkıyı ve bu güzel özlem dolu sözleri katledeceğimi düşündüğüm için hiçbir şey söylemek istemiyorum..Allah rahmet eylesin Onno Tunç ve kalbine sağlık Sezen Aksu...
|
||
|
||
off Sezen'in Cano'su ölmüş yaa ne kadar üzüldüm haberlerde ..arabada unutmuşlar koca köpeği orada aşırı sıcaklıktan öldü .bir de yaşlıydı ![]() Sezen ne kadar üzgündür şimdi,canım benim
|
||
|
||
| yani koca köpek arabada nsl unutulur hayret.neyse kendisi türkiyenin çok önemli bir bestecisi o olmazsa türkiyenin müzik piyasası çökerdi heralde | ||
|
||
| Cano benim 10 yıllık 'kuzum'du http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/9706722.asp?gid=222&sz=6418 |
||
|
||
küçüklüğümden beri dinliyorum benim annemde sezen aksu hayranı olduğu için adımı sezen koymuş ama çok güzel şarkıları var gerçekten hep aklımdan geçiriyorum mor ve ötesine şarkı verse nasıl olur diye
|
||
|
||
küçüklüğümden beri dinliyorum benim annemde sezen aksu hayranı olduğu için adımı sezen koymuş ama çok güzel şarkıları var gerçekten hep aklımdan geçiriyorum mor ve ötesine şarkı verse nasıl olur diye ![]() süper olur
|
||
|
||
sözü bestesi yaptığı sarkılar muhtesem soylenecek kelıme bulunmuyo onu tarıf etmek için yenı sarkılarda cok gusel helekı "YOL ARKADAŞIM" ÇOK GÜZEL YAAAAA
|
||
|
||
konserine gitmiştim geçen sene süperdii nasıl dinliyorsak öyle bir ses en önde izledim çok müthişti sesi beni başka yerlere götürdü resmen
|
||
|
||
sezen aksu'yu çok dinleyen biri olmamakla birlikte hoş işler yapan küçük kadın diyerbilirim herkes popun kraliçesi olduğunu söyesede bence arabesk müzik yapıyor.... bu kadar...ama severim kendisini! katılıyorum.. bence güzel besteleri var.. beğenmediğim hatta nefret ettiğim tek şarkısı da kenan doğulunun cakkıdı sıdır.. bence çok saçma bi şarkı ama sevene saygı duyarım. |
||