|
||
| Arkadaşlar resmi sitede gördüm.Almanya'da konserleri var Mor ve Ötesi'nin.Almanya'daki arkadaşlara duyrulur.Artık Almanya'daki fanlar 1 yıl aradan sonra Mor ve Ötesi'yle yeniden buluşcaklar. | ||
|
||
| Evet ben de şimdi öğrendim. Almanya'daki fanlara iyi eğlenceler dilerim. Mor ve Ötesi nin yurtdışında da konserler vermesi çok güzel bir şey. | ||
|
||
Evet ben de şimdi öğrendim. Almanya'daki fanlara iyi eğlenceler dilerim. Mor ve Ötesi nin yurtdışında da konserler vermesi çok güzel bir şey. evet bende şimdi ögrendim offf gitmek vardı ama evet iyi eğlenın
|
||
|
||
Evet yabancı ülkelerdeki konserler mvö açısından çok güzel bir olay. Daha çok insana ulaşmak,şarkılarını beraber söylemek falan. 2007'den sonra dahada artacakmış,hadi hayırlısı
|
||
|
||
| cok sükür almanyaya geliyorlar |
||
|
||
iyiki geliyorlar ama bana uzak sehirlerde konserleri var ![]() Keske daha yakinlara gelselerdi...bundan yaklasik 1.5 sene önce bochum sehrindediler nasil sevindim anlatamam cok güzel bir konser oldu oldukca kücük bi bardi ama ilk konserlerine gelisimdi cok mutlu olmustum tadi damagimda kalmisti diyebilirim... |
||
|
||
| iyiki almanyada konser veriyorlar coktan beri gelmemislerdi. | ||
|
||
bu haberi duydugumda nasil sevindigimi anlatamam. mor ve ötesini ilk bu sene istanbul harbiye acik hava tiyatrosunda dinlemistim. süper bir konserdi. simdide almanyaya geliyolar yasadik yani...ama keske daha cok konser verselerdi...neyse artik...bukadarida yeter
|
||
|
||
| ya arkadaşlar üzülmeyin ya bu kadar ne güzel işte mvö Almanya'da bizim ülkemizi temsil edecek yapmayın üzülmeyin bu kadar | ||
|
||
önceden bildiğim bir şey... umarım birinin dediği olur... benim eğitimim buna engel olmaz inşallah...
|
||
|
||
| allaaaaaaaaaaah....yasadik ki ne yasadik... bana uzak mis yaknmis farketmez... kesinlikle (allah izin verirse) bende gidicem... bunca zamandan sonra onlari görmek cok güzel olucak... bundan iyi haber olamazdi... | ||
|
||
| allaaaaaaaaaaah....yasadik ki ne yasadik... bana uzak mis yaknmis farketmez... kesinlikle (allah izin verirse) bende gidicem... bunca zamandan sonra onlari görmek cok güzel olucak... bundan iyi haber olamazdi... demesi kolay tabii! |
||
|
||
BENDE GIDIYORUKM
|
||
|
||
| konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.morveotesi.com | ||
|
||
| OlaMAZ BİRDE ANKARADA OLSA ...AMA YAZIK ALMANYADAKİ FANLARA DA VERSİNLER ORDADA KONSER... | ||