|
||
| ben berlinde yasiyorumm ve tabiki cuma günü mvö konserine gidicem...nasil seviniyorum bir bilsenizzz....nihayet gurbetdekilerde bu konsere gidebilicek..!!!!!!!! | ||
|
||
| köln biletleri bitti.... | ||
|
||
köln biletleri bitti.... vay be tabi herkes bu fırsatı değerlendirmeli.ne de olsa pek sık yurt dışına çıkmıyorlar.acaba nasıldı konser almanyada giden varsa anlatabilir mi?
|
||
|
||
| konsere giden arkadaşlar bize konserden bahsederseniz ve fotoları koyarsanız çok mutlu oluruz. | ||
|
||
mor ve ötesi Frankfurt Konseri muhtesemdiiii yogun istekler......, gecenin sonunda 2 bonus sarki söylediler.. ![]() Türkiye de de bir kac kez dinleme sansim oldu ama söyle diyelbilirim bu Konser ortami icinde bulundugu herkez ile cok daha ayri güzeldi bu güzel gece icin tessekürler Frankfurt dan selamlar , Istanbulda görüsmek üzere......Sila |
||
|
||
| frankfurt konserleri ile ilgili bir yorum ekşi sözlükte bulunuyor... merak edenler bakabilir | ||
|
||
| Muhtesem bi Konserdi , birlikte Frankfurt ´u salladiikk Bu süper gece icin cok tessekürler Herkeze ve herseye ragmen devam ![]() sila |
||
|
||
| konserde hangi şarkıları çaldılar??? | ||
|
||
| Daha mutlu olamam, Cambaz (yogun isteeek) kis geliyooor, Sirket, darbe....... Gecenin sonunda yogun istek üzere 23 veee Yaz Yaz Yaz vardi |
||
|
||
| resmi sitede yazan: » mor ve ötesi Almanya'da! Grubun sırasıyla Frankfurt, Berlin ve Köln şehirlerinde verdiği konserler tıklım tıklım dolarken hem seyirciler hem de grup unutulmaz dakikalar geçirdi. Tüm biletlerin tükendiği konserlerde, mor ve ötesi 2007 yılında daha uzun bir turne için yine Almanya'ya geleceğinin işaretlerini verdi. bildiğimiz gibi Mor ve Ötesinin Almanya turnesi bitti.umarız onlar için iyi olmuştur. ![]() arkadaşlar fotoğraf çekebilen varsa buraya eklemesi iyi olur
|
||
|
||
| ben morveötesinin köln de verdikleri konsere gittim.cok güzel di . caldiklari sarkilar: uyan,kördügüm,sevda cicegi,parti,sirket,kücük sevgilim,serseri,ask icinde,re,kis geliyor,cambaz,az cok,darbe,ayip olmaz mi?, yaz yaz ,büyük düsler,bir derdim var. |
||
|
||
| dün köln`de süper bir atmosfer vardi, ama ne yazik ki ufacik bir alana sigismak zorunda kaldik, 1 metrekare alan basina düsen insan sayisi sanirim 10 falandi. neyse sonucta mor ve ötesi gelmis almanyalara kadar buna da sükür derken, konser 1 saatden fazla gec basladi, ve sagolsunlar arkadaslar bir kere bile bis yapmadilar, ortamin darligina ragmen seyircinin nabzi bayagi yüksekti, hic olmazsa bir bisi haketmistik. biraz garip oldu. umarim bir dahaki sefer farkli olur. | ||
|
||
| dün köln`de süper bir atmosfer vardi, ama ne yazik ki ufacik bir alana sigismak zorunda kaldik, 1 metrekare alan basina düsen insan sayisi sanirim 10 falandi. neyse sonucta mor ve ötesi gelmis almanyalara kadar buna da sükür derken, konser 1 saatden fazla gec basladi, ve sagolsunlar arkadaslar bir kere bile bis yapmadilar, ortamin darligina ragmen seyircinin nabzi bayagi yüksekti, hic olmazsa bir bisi haketmistik. biraz garip oldu. umarim bir dahaki sefer farkli olur. | ||
|
||
| çektiğiniz resimler var mı arkadaşlar?? | ||
|
||
| Bende pazar günü köln'deydim konser muhtesemdi dogru baya kücük bi alanda konser oldu tiklim tiklim doluydu ama yinede süperdi tam tadina doyamadim olsun mart-nisan ayinda yine geliyorlarmis öyle dediler orayada mutlaka giderim insallah! Mor ve Ötesi sizi seviyoruz!!!!!! ![]() resimler cektim zamanim olunca koyabilirim |
||