|
||
şehir albümündeki bu güzel şarkı hakkında ne düşünüyorsunuz?
|
||
|
||
bana göre albümün en güzel ikinci parçası (birincisi yalnız şarkı ) eğer çok erken uyanırsam kendi kendime (5 de 6 da 7 de falan) hemen bu şarkıyı dinliyorum... herşey sessizken çok güzel oluyor ![]() şarkı çok hoş güzel bence sözler, müzik herşey yerli yerinde
|
||
|
||
| en sevdiğim şarkılardan biriiii | ||
|
||
Her sabah dışarı çıktığımda mutlaka söylediğim bir şarkı elimde değil ya ;Ddolandı dilime
|
||
|
||
| şarkıyı hiç duymadım ama biri sözlerini yazabilir mi?? | ||
|
||
| sabahın köründe sabahın köründe,daha gün ışımadan mahallenin piçleri sokağa fırlamadan sanki bok var da uyanırım her sabah geçen akşamdan kalma başağrımla üç saatlik uykunun yorgunluğuna iflas etmiş aklımla küfürler yağdırarak işte bu sabah da uyandık,yine her taraf karanlık işte bu sabah da uyandık,sabahlar hep karanlık her sabah koştuğum saçma işime geceden içime oturmuş dertlerime ve hatta sararmış dişlerime yeni doğan günün tüm lanetiyle işte bu sabah da uyandık,yine her taraf karanlık işte bu sabah da uyandık,sabahlar hep karanlık
|
||
|
||
her sabah sıkılarak işe (ya da bizim için okul diyelim ) gitmek zorunda kalan insanların duyguları bu kadar iyi anlatılabilirdi ancak
|
||
|
||
şarkı bir yana,klibiyle de gayet uyumlu bir şarkı aynı zamanda bence.. ![]() özellikle o halleri fln çok hoşuma gidiyor çok tatlılar o klipte yaa
|
||
|
||
şarkı bir yana,klibiyle de gayet uyumlu bir şarkı aynı zamanda bence.. ![]() özellikle o halleri fln çok hoşuma gidiyor çok tatlılar o klipte yaa ![]() ama ben o klibi izleyemedim şehir albümünden yalnızca yalnız şarkı ve sabahın köründe'nin klibi var değil mi? yalnız şarkıyı izledim ama sabahın köründeyi bulamıyorum
|
||
|
||
şarkı bir yana,klibiyle de gayet uyumlu bir şarkı aynı zamanda bence.. ![]() özellikle o halleri fln çok hoşuma gidiyor çok tatlılar o klipte yaa ![]() ama ben o klibi izleyemedim şehir albümünden yalnızca yalnız şarkı ve sabahın köründe'nin klibi var değil mi? yalnız şarkıyı izledim ama sabahın köründeyi bulamıyorum ![]() Evet. Sadece 'Yalnız Şarkı' ve 'Sabahın Köründe'nin klipleri var. Sabahın köründe parçasının klibini de mutlaka izlemelisin! Şarkı gibi çok hoş bir klip!
|
||
|
||
şarkı bir yana,klibiyle de gayet uyumlu bir şarkı aynı zamanda bence.. ![]() özellikle o halleri fln çok hoşuma gidiyor çok tatlılar o klipte yaa ![]() ama ben o klibi izleyemedim şehir albümünden yalnızca yalnız şarkı ve sabahın köründe'nin klibi var değil mi? yalnız şarkıyı izledim ama sabahın köründeyi bulamıyorum ![]() Evet. Sadece 'Yalnız Şarkı' ve 'Sabahın Köründe'nin klipleri var. Sabahın köründe parçasının klibini de mutlaka izlemelisin! Şarkı gibi çok hoş bir klip! ![]() ben de izlemek istiyorum ama nerden bulacağım ki
|
||
|
||
| dream tv sadece türkçeyi takip ediniz | ||
|
||
Albümdeki favori şarkılarımdandır...Çokda beğeniyorum...
|
||
|
||
her sabah dinlenilmesini önerdiğim bir şarkı çünkü ben genelde öyle yapıyorum daha gün ışımadan...
|
||
|
||
| Klip gerçekten çok tatlı. mor ve ötesi'nin hayatın erkenden başlamasına, kalıpçılığa olan nefreti o zamandan belliymiş:) Üyelerin küçüklük hallerini görünce tuhaf oluyor insan:) Bence mutlaka izleyin ki şarkıda çok güzel zaten | ||