mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Şehir

Konu: sabahın köründe

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4

styx 07.10.2006 18:51:42
şehir albümündeki bu güzel şarkı hakkında ne düşünüyorsunuz? Smiley

07.10.2006 19:21:39
bana göre albümün en güzel ikinci parçası  Wink (birincisi yalnız şarkı  Smiley ) eğer çok erken uyanırsam kendi kendime (5 de 6 da 7 de falan) hemen bu şarkıyı dinliyorum... herşey sessizken çok güzel oluyor Smiley
şarkı çok hoş güzel bence Smiley sözler, müzik herşey yerli yerinde Smiley

08.10.2006 15:02:54
en sevdiğim şarkılardan biriiii

08.10.2006 17:16:21
Her sabah dışarı çıktığımda mutlaka söylediğim bir şarkı elimde değil ya ;Ddolandı dilime Grin

cumle_alem 08.10.2006 17:20:58
şarkıyı hiç duymadım ama biri sözlerini yazabilir mi??

styx 08.10.2006 17:35:25
sabahın köründe

sabahın köründe,daha gün ışımadan
mahallenin piçleri sokağa fırlamadan
sanki bok var da uyanırım her sabah
geçen akşamdan kalma başağrımla
üç saatlik uykunun yorgunluğuna
iflas etmiş aklımla küfürler yağdırarak
işte bu sabah da uyandık,yine her taraf karanlık
işte bu sabah da uyandık,sabahlar hep karanlık
her sabah koştuğum saçma işime
geceden içime oturmuş dertlerime
ve hatta sararmış dişlerime
yeni doğan günün tüm lanetiyle
işte bu sabah da uyandık,yine her taraf karanlık
işte bu sabah da uyandık,sabahlar hep karanlık

Smiley  Smiley  Smiley 

08.10.2006 18:45:45
her sabah sıkılarak işe (ya da bizim için okul diyelim  Grin ) gitmek zorunda kalan insanların duyguları bu kadar iyi anlatılabilirdi ancak Wink  Tongue

23_balıklar 02.11.2006 13:51:11
şarkı bir yana,klibiyle de gayet uyumlu bir şarkı aynı zamanda bence.. Roll Eyes Wink
özellikle o halleri fln çok hoşuma gidiyor Cheesy çok tatlılar o klipte yaa  Shocked Grin Cheesy Cheesy

02.11.2006 17:54:17
şarkı bir yana,klibiyle de gayet uyumlu bir şarkı aynı zamanda bence.. Roll Eyes Wink
özellikle o halleri fln çok hoşuma gidiyor Cheesy çok tatlılar o klipte yaa  Shocked Grin Cheesy Cheesy

ama ben o klibi izleyemedim Cry şehir albümünden yalnızca yalnız şarkı ve sabahın köründe'nin klibi var değil mi? yalnız şarkıyı izledim ama sabahın köründeyi bulamıyorum Cry

_cambaz_ 02.11.2006 18:49:32

ama ben o klibi izleyemedim Cry şehir albümünden yalnızca yalnız şarkı ve sabahın köründe'nin klibi var değil mi? yalnız şarkıyı izledim ama sabahın köründeyi bulamıyorum Cry

Evet. Sadece 'Yalnız Şarkı' ve 'Sabahın Köründe'nin klipleri var. Sabahın köründe parçasının klibini de mutlaka izlemelisin! Şarkı gibi çok hoş bir klip! Smiley

02.11.2006 19:14:18

Evet. Sadece 'Yalnız Şarkı' ve 'Sabahın Köründe'nin klipleri var. Sabahın köründe parçasının klibini de mutlaka izlemelisin! Şarkı gibi çok hoş bir klip! Smiley

ben de izlemek istiyorum ama nerden bulacağım ki Cry

02.11.2006 19:32:45
dream tv sadece türkçeyi takip ediniz

DeathLy 03.11.2006 21:30:30
Albümdeki favori şarkılarımdandır...Çokda beğeniyorum... Smiley

yete_artık 11.11.2006 15:54:12
her sabah dinlenilmesini önerdiğim bir şarkı çünkü ben genelde öyle yapıyorum Cheesy daha gün ışımadan...

Devrim_23 21.11.2006 20:22:44
Klip gerçekten çok tatlı. mor ve ötesi'nin hayatın erkenden başlamasına, kalıpçılığa olan nefreti o zamandan belliymiş:) Üyelerin küçüklük hallerini görünce tuhaf oluyor insan:) Bence mutlaka izleyin ki şarkıda çok güzel zaten

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4