|
||
evet klip çok doğal olmuş.hele harun abinin uzun saçı pijamalı hali insanın yüzünde kocaman bir gülümseme bırakıyor.
|
||
|
||
lütfen bu şarkının klibini nerde bulabileceğimi söylesin biri bana. bulamıyorum ya çok merak ediyorum ama! youtubede arattım ama bulamadım
|
||
|
||
lütfen bu şarkının klibini nerde bulabileceğimi söylesin biri bana. bulamıyorum ya ya ben bu siteden bulmuştum.hala var mı indirilebiliniyor mu bilmiyorum çok merak ediyorum ama! youtubede arattım ama bulamadım ![]()
|
||
|
||
ya bu sitede indirme linki var ama uzun süredir kimse indirmediği için link çalışmıyor! of ya ne kadar şanssızım
|
||
|
||
ben de bu klibin resimleri var ama videoyu ben de bulamıyorum. yine başka bir fan sitesi olan mvöfan dan bulmuştum resimleri. nasıl resim koyulacağını söylerseniz belki yardımcı olabilirim. ![]() resimleri koyarsan inan çok sevinirim nasıl koyulabileceğini anlatayım:http://imageshack.us/ buraya gir. açılan sayfada gözat diye bir yer var.ordan bilgisayarından sabahın köründe resimlerinden birini seç. host it! yazıyor ona tıkla.biraz bekle.sana birçok link verecek onlardan en sonuncusunu buraya kopyala
|
||
|
||
olmuş! mümkünse diğer resimleri de koyabilir misin? şimdiden teşekkürler... klibini izleyemiyorum bari bunlarla yetineyim
|
||
|
||
çok teşekkürler, çok makbule geçti. klip hakkında ufak da olsa fikir edinmiş oldum. hiç izleyemeyen biri olduğum için bu resimler benim için önemli. ama resimlerden anlaşıldığı kadarıyla klip, sabahın köründeye çok uygun
|
||
|
||
Evet klip şarkıyla paralel gidiyor. Harun Abi'nin saçları, Kerem Abi'nin 'sararmış' dişleri... Çok hoş bir klip. ![]() |
||
|
||
işte bu sabahta uyandım sabahlar hep karanlık
|
||
|
||
| Evet, ayrıca grubun sahnede söylediği bölümler de çok iyi olmuş. Ev hallerini de iyi yansıtmışlar, klip değil de sanki, biri evlerine gizlice kamera yerleştirmiş gibi doğal. pelin_gece bence mutlaka bulmalısın;) | ||
|
||
deme öyle pelin e sonra bir merak başlıyor ....aman aman yani seyreder seyreder yakında
|
||
|
||
o merak sarmakla kalmadı aldı başını gidiyor... bulacağım, bulacağım aramalarım devam ediyor. bu klibi ben de izleyeceğim ve yorumumu yazacağım işte sabahın köründe!
|
||
|
||
| ne zaman sabahın köründe kalksam bu şarkıyı dinlerim.. | ||
|
||
sevgili Derin Esmer'in varlığını hakiki bir biçimde hissettiren,ne zaman ne şekilde olursa olsun her dinlendiğinde insanda ister istemez çok farklı ve hoş hisler uyandıran ve de ŞEHİR'de dinlenmesi gereken şarkılardandır!..
|
||
|
||
bana göre albümün en güzel ikinci parçası evet benim içinde albümün 2. güzel şarkısı ... ve bence sözler yine yakıyorr...
(birincisi yalnız şarkı ) eğer çok erken uyanırsam kendi kendime (5 de 6 da 7 de falan) hemen bu şarkıyı dinliyorum... herşey sessizken çok güzel oluyor ![]() şarkı çok hoş güzel bence sözler, müzik herşey yerli yerinde ![]() |
||