|
||
bu şarkının sözlerinin kerem kabadayı'ya ait olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım... alışmışız burak abinin harun abinin söz yazmasına ya sanki kerem abi bir şey yazamazmış gibi gelmişti bir an ellerine sağlık kerem abinin gerçekten çok güzel sözler...
|
||
|
||
okula gitmek için sabahın köründe kalktığım her sabah dinlediğim şarkıdır bu hatta bir keresinde bütün sınıfa mesajla bu şarkıyı yolladım sınıfımız 46kişi ;Dbirden bire sınıf şarkımız oldu her neyse harika bir şarkı keşke konserlerde de çalsalar
|
||
|
||
evet artık eski şarkılarına çok az yer veriyorlar zaten
|
||
|
||
ARKADAŞLAR YARIN MÜZİK HATTI'NDA MELİS "SABAHIN KÖRÜNDE"NİN VİDEOSUNU VERECEKMİŞ, EĞER BENİM GİBİ O KLİBİ HİÇ İZLEYEMEYENLER VARSA YARIN MÜZİK HATTINI KAÇIRMASIN DERİM!! ayrıca bulutsuzluk özlemi'nin kükürdet beni rutubet şarkısının canlı performansı da çalınacak orada da mvö'yü görmemiz mümkün. tabi şebo'yu da...diğer sanatçıları da... (müzik hattı saat 15:00-16:00 arası dream tv'de!)Not: eğer biri bu klibi kaydederse çok memnun oluruz!!! şimdiden teşekkürler... |
||
|
||
harika bir haber yarın müzik hattını kesinlikle izliyorum. çoooooooo...kkk sevindim. saol pelincim haber verdiğin için...
|
||
|
||
Arkadaşlar bugün müzik hattı'nda bir hata gerçekleşti. Sabahın Köründe parçası diye Son Giden'in klibini yayınladılar. hemen mail falan attı herkes (ben de ) melis de kusura bakmayın, sabahın köründe'yi pazartesi günkü akışa koyacağım dedi. artık pazartesi izleyebilirsiniz arkadaşlar. kaçırmayın... (sorun şu ki ben o saatte okulda oluyorum ama o gün sırf mor ve ötesi uğruna okula gitmeyeceğim ve bu klibi izleyeceğim ne yapayım ya hiç izlemedim çok merak ediyorum off ya hem de okulun ilk günü arkadaşlarımı özlemiştim de neyse mvö için her şeye değer )
|
||
|
||
az önce sabahın köründe'yi izledim ve çok mutluyum. daha mutlu olamam... umarım siz de izlemişsinizdir ve bir arkadaş da bu güzel videoyu kaydetmiştir.
|
||
|
||
evet yaşasın! bugün okula gitmedim ve sabahın köründe'yi izledim. çok mutluyum. süper bir klipmiş ya bayıldım... sonunda izlediğime de hala inanamıyorum. o ev halleri süper. harun abiyi saçlarından dolayı farklı buldum ama kerem k abi onca senedir hiç değişmemiş ya gerçekten çok şeker bir klipti. çocuk gibilerdi çok tatlılar diyeceğim ama gibisi yanlış oluyor. zaten o zamanlar neredeyse çocuk sayılırlar öyle böyle değil benim çok hoşuma gitti klip. "sararmış dişlerime" bölümünde kerem k abi aynada dişlerine bakıyor ya çok güzeldi. çok samimi bir klipmiş. hepsi ev haliyle, eşofmanla falan süper süper diyecek söz bulamıyorum. klibin verdiği mutluluktan dolayı da hala gülümsüyorum...
|
||
|
||
| bu şarkı başlamadan önce harun tekin bey 1,2,3,4 diye sayıyor | ||
|
||
"Harun Tekin Bey" çok dakik bir insan ya şarkıya zamanında başlamak amacıyla, biraz da stüdyo havası estirmek için albüme öyle başlıyor bence. ![]() Sabahın Köründe, kör sabahların umulmaz bayatlığını aktarıyor benim için..Kör olmayan sabahlar istiyoruz! |
||
|
||
| ilk cümlelerini her sabah okul için uyandığımda söylüyorum=) | ||
|
||
son bir aydır benim şarkım diye nitelendirdiğim bir şarkı. uyuyamamk ve erken kalkmak ![]() klibi ise harika... alper'in en sonda uyanıp tekrar uyuması çok komik geliyor bana
|
||
|
||
ben genelde okula veya dershaneye gitmek için sokağa çıktığımda bu şarkının sözleri aklımdan geçer.. 6. sınıftan beri böyledir ![]() sabahın köründe daha gün ışımadan mahallenin piçleri sokağa fırlamadan sanki bok var da uyanırım her sabah geçen akşamdan kalma baş ağrımla üç saatlik uykunun yorgunluğuna iflas etmiş aklımla küfürler yağdırarak işte bu sabah da uyandık, yine her taraf karanlık işte bu sabah da uyandık, sabahlar hep karanlık ... |
||
|
||
| sözlerini kerem kabadayının yazdığı müziğinide harun tekin in yaptığı ve derin esmer in sölediği mükemmel şarkı en sevdiğim mor ve ötesi şarkılarından biri | ||
|
||
bu şarkıyı özellikle de klibini çok seviyorum her mor ve ötesi şarkısı olduğu gibi
|
||