|
||
arkadaşlar bu şarkıdan yaz albümü konusu içerisinde bazen ve güneye giderken ile birlikte bahsedilmiş.ancak bazen ve güneye giderken için yine ayrı birer konu varken yaz yaz için yok ben de açtım konuyu... yazalım sadece yaz yaz için düşüncelerimizi?? ne düşünüyorsunuz bu şarkı konusunda ??
|
||
|
||
e madem konuyu ben açtım ilk yorum benden olsun.. "sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi... yanılırsam çık karşıma göster kendini !! " şehrazata böyle bir şarkı yazdığı mor ve ötesine de bu kadar güzel yorumladığı için teşekkürler!!
|
||
|
||
mor ve ötesi'nin yaptığı en güzel coverlardan biri...
|
||
|
||
Güzel yazılmış, Mor ve Ötesi tarafından da çok güzel yorumlanmış bir parça. Ben zaten bu şarkıyı sadece Mor ve Ötesi'nin ağzından dinledim.
|
||
|
||
ben ajda pekkandan da dinledim ama eğer mvö bu şarkıyı yorumlamasaydı ben hayatta bu şarkıyı bir daha dinlemezdim. ama mvö söyleyince favorilerim arasına girdi... aradaki fark çok açık
|
||
|
||
| bnc mvö coverladıgı parçaların hepsinde muhteşemm..zaten her önüne gelen şarkıyıı coverlamamaları onların ne kadar seçkin ve müzikten anladıklarının bir göstergesii..şehrazat fikret kızılok sezen aksu nejat y. | ||
|
||
| Gerçekten harika cover yapmışlar. Zaten Mor ve Ötesi'nin tam anlamıyla fanı olduğum şarkı da budur(o zamanlar yaşımın küçük olmasına karşın) klibini de çok beğendim ben hatta şu an arka planda çalıyor.. Şarkı da Harun Tekin'in sesi bazı yerlerde çok yumuşak bazen alaycı enfes olmuş, yakışmış.. |
||
|
||
| mor ve ötesini geç de olsa tanımama sebep olan şarkı.onun için bi ayrı seviyorum bu şarkıyı:) | ||
|
||
mor ve ötesi'nin yaptığı en güzel coverlardan biri... ![]() kesinlikle haklısın |
||
|
||
ben mor ve ötesini gül kendine ile tanımıştım ama sevmeme başlamama etkili olan şarkı budur...
|
||
|
||
Mor ve Ötesi'nin yorumuyla bütünleşmiş süper bir şarkı bence
|
||
|
||
mor ve ötesi'nin yaptığı en güzel coverlardan biri... ![]() kesinlikle haklısın bence de kesinlikle haklısın çok güzel bi şarkı yaaaa |
||
|
||
| çok iyi bi cover olmuş bence.klibi bi o kadar güzeldi düşünüyorum | ||
|
||
eğer bu sarkıyı mvö den duymasaydım sanırım bir daha dinlemezdim
|
||
|
||
| ben de mor ve ötesi ni bu şarkıyla tanıdım. ve daha önce onlardan önce haberdar olmadığım için çok kızdım kendime | ||