|
||
| Zaten mvö'nin en iyi cover parçası anketinde de Yaz Yaz Yaz' a oy vermiştim, bende aynı şekilde mvö bu şarkıyı yorumlamasaydı kesinlikle dinlemezdim, diğer coverları da aynı Yaz Yaz Yaz gibi mükemmel, insanlar bu şarkıyı mvö ile sevdi... | ||
|
||
katılıyorum, ben bu şarkının normal halini o kadar da beğenmiyorum. en azından belli bir süre dayanabilirim dinlemeye. ama mvö coverlamış ve muhteşem olmuş, şimdi hayatta bıkmam bu şarkıdan. çok güzel bir şarkı güzel az kalır, muhteşem!
|
||
|
||
gerçekten muhteşem ötesi olarak yorumlamışlar ... bu şarkıyı çok seviyorum
|
||
|
||
| yeniden cok guzel yorumlamıslar | ||
|
||
| harika bir cover bence benim -geç de olsa- mor ve ötesini tanımamı sağladığı için ayrı bir seviyorum bu şarkıyı | ||
|
||
şarkının şehrazat'a ait olan sözleri: ![]() yaz yaz yaz Neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz Bile bile üstüme gelmene ne gerek var Neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz Ve bunca yaşanmış yılların da hatırı var Eğer hergün bu işkenceye, eğer her gün bu karmaşaya Eğer her gün bu kavgaya katlanırım sanıyorsan Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi yanılırsam çık karşıma göster kendini Belki zamanla teker teker silinirler aklından Anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman |
||
|
||
| valla kimse darılmasın galiba ajda pekkan söylüyordu ondan daha güzel söylüyorlar... harunun sesine çok güzel uymuş çünkü.. | ||
|
||
| bu güne kadar dinlediğim en iyi cover müthiş yapmışlar çok iyi olmuş bu şarkı sayesinde grupla tanıştım | ||
|
||
bencede harun daha güzel söylüyor bu şarkıyı klibi de süperdi
|
||
|
||
| çok güzel bir cover başka ne denebilirki | ||
|
||
| eskişehir konserinden sonra mvö hayranı olmayan arkadaşlarımın bile dilinden düşüremedikleri şarkı...çoğu benden bu şarkının tam sözlerini istemişti...güzel şarkı..ama mor ve ötesi söylemese bende dinlemezdim sanırım... | ||
|
||
aklıma hiç gelmezdi ajda nın söylediği bir parçayı ben seveceğim ...valla bence de harun un sesi ve enerjisi çok uymuş şarkıya ,süper olmuş hatta
|
||
|
||
ajda pekkanın bu parçasına daha iyi bir yorum olamazdı bence ..şarkı hem başarılı olup hem de orjineline çok uygun olmuş doğrusu
|
||
|
||
Çok güzel yorumlamışlar
|
||
|
||
| mor ve ötesine yakışan harika bir beste bence.harika bir şarkı olmuş valla. | ||