|
||
bu şarkı çok güzel gerçekten
|
||
|
||
| Ajda Pekkan ile çok parlamamış ama Mor ve Ötesinin sihirli notalarıyla kavuşunca tadından yenmez oldu.Süper bir cover. | ||
|
||
| mor ve ötesi nin ilk dinledigim şarkısı o yüzden benim için anlamı var | ||
|
||
bu şarkılarına bayılıyorumm
|
||
|
||
benim MVÖ yu tanıdığım şarkı olduğu için bende ayrı bir yere sahip. İyiki tanımışım
|
||
|
||
| bir şarkı bu kadar güzelmi yorumlanır ve cover yapılır.harika bir şarkı ve ses. | ||
|
||
benim MOR VE ÖTESİ'ni tanıdığım şarkı. daha önceden biliyordum ama dinlediğimi resmileştirdim bu şarkıda.
|
||
|
||
cok güzel ya ben cok sevıyorummm
|
||
|
||
| bu şarkı çok güzel yaa klibinde harun abinin hareketler çok sempatik - çok tatlı yaaa | ||
|
||
bir yerde aynı sahneyi iki kere gösteriyor yaa ''belki zamanla..!! diye devam eden o yer işte..o sahneyi çok seviyorum ben Harun elinde mikrofon sağa sola sallıyor
|
||
|
||
klibi güzel...Harun tekin orda bambaşka,diğer şarkılarında bambaşka..Ama her haliyle süper..
|
||
|
||
benim MOR VE ÖTESİ'ni tanıdığım şarkı. ben mor ve ötesini cambaz ile tanıdım bidahada bırakmadım.. daha önceden biliyordum ama dinlediğimi resmileştirdim bu şarkıda. ![]()
|
||
|
||
| mor ve ötesi bir pop şarkıyıda müthiş yapmış bnce | ||
|
||
| mor ve ötesinin en iyi cover parçası bence | ||
|
||
| mükemmel bir cover.. sonra bir kaç sanatçı daha yaptı ama mor ve ötesi gibi olamaz tabi.. | ||