|
||
söylenecek kelime bulmıyorum hepsini sölemizsiniz
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi'ni tanımama sebep veren şarkı : ) | ||
|
||
ben şarkı çıktığında baya küçüktüm hatırlıyorumda şarkıyı ezberlemiştim.
|
||
|
||
bnce süperbi şarkı çokk beğeniyorum
|
||
|
||
sevdiğinden ayrılacak ama geçen günleri unutmayacak insanlar için yazılmış çokk iyi mükemmel acayip havası olan bi şarkı mvönün yorumu da süpper ötesii
|
||
|
||
söylenecek kelime bulmıyorum hepsini sölemizsiniz aynen:Dsüper bir cover
|
||
|
||
harun abim söyleyince bir başka güzelleşmiş şarkı... öncelerden de duymuştum bu şarkıyı hiç sevmezdim ama mor ve ötesi söyleyince çok sever oldum... nedense ?? ;D
|
||
|
||
| hadi sen de yaz yaz yaz her tarafa bütün dertlerini ve mor ve ötesinin birinciliğini | ||
|
||
| tüm arkadaşlarımla beğenerek dinliyoruz valla | ||
|
||
mor ve ötesi ni bu şarkıyla tanıdım ve eski bir şarkıyı bu kadar güzel ve modern bir tarzda söyledikleri için dinlemeye başladım.
|
||
|
||
| Bu şarkıyı onceden de(mvo soylemeden once)severdim.Ama şimdi yeri ayrı.Mvo ayrı bir hava verdi bu parcaya.Bıkmadan sürekli dinlenebilecek bir parca.(hepsinde olduğu gibi) | ||
|
||
| şu sıralar enn sevdiğim en çok dilime takılan mvö şarkısı bunuda heryerde söylüyorum ama süper yaaaa şimdide onu dinliyorum | ||
|
||
| çok güzel bir şarkı.Mor Ve Ötesi'nin en güzel coverlarından biri.söz,müzik,yorum tek kelimeyle muhteşem. | ||
|
||
Şarkı süper bence:)Mordaşlar Yaz yaz yaz'ı Hepsi grubu seslendirmiş.Dinleyen var mı???Ben dinledim,hiç beğenmedim
|
||
|
||
bu şarkı sadece mvo dan hayat buluyo Kesinlike haklısın sayın mordaş... Grup hepsi son albümünde bu şarkıyı resmen katletmiş ya. Şarkının dili olsa ne söylerdi merak ediyorum? |
||