|
||
son albümden en güzel parçalardan biri bence... şarkı sözlerinin yanındaki tablo da şarkıyla çok ilgili ve çok güzel olmuş siz ne düşünüyorsunuz??
|
||
|
||
| saklama beton ormanın avcı ruhları kapılar ardında açlık kodlarının şifresini daha çözememiş ama sürtünüyor birbirine, yağmalıyorlar hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de yarımız toprağın içinde örtünelim biraz bir kilit bize az unutmak kolay, karta on taksit saklama çürüyor kalbin burada beton ormanın avcı ruhları kapılar ardında açmış kollarını hikmetini daha çözememiş ama yaslanıyor geçmişine, taşlaşıyorlar hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de yaramız toprağın içinde düşünelim biraz bu ışık bize az arsız kargalar paylaşıyorlar sanki bir hikaye gibi yazılmış sözler... çok hoş ya
|
||
|
||
çok hoş bir mvö şarkısı diğerleri gibi elbette "Arsız Kargalar Paylaşıyorlar" sözündeki baş harflere bakıldığında, gene bir şeyleri ima ettiklerini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim,bilgilendiriseniz sevinirim arkadaşlar
|
||
|
||
çok hoş bir mvö şarkısı diğerleri gibi elbette "Arsız Kargalar Paylaşıyorlar" sözündeki baş harflere bakıldığında, gene bir şeyleri ima ettiklerini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim,bilgilendiriseniz sevinirim arkadaşlar ![]() aa bende sayende farkettim şimdi bunu... vay be çok ilginç... eğer kasıtlı yapıldıysa helal olsun evet arkadaşlar ama lütfen bilgilendirilelim ben de merak ettim
|
||
|
||
mor ve ötesi ise bu, bilerek yapılmış olması muhtemeller arasında evet bende sabırsızlıkla bekliyorum
|
||
|
||
| Aaa ben onu hiç farketmemiştim. Bu bilginin doğruluğu ne kadar acaba? 'Arsız Kargalar Paylaşıyorlar' olası bir ihtimal gibi gözüküyor. 'Saklama', 'Büyük Düşler' albümünde, en kapsamlı söz arşivine sahip; doğayla, dünyayla iç içe bir şarkı. Farklı duyguları, düşünceleri ifade ediyor. |
||
|
||
| çok güzel ve anlamlı bir şarkı ayrıca müziği ve sözleri gerçekten çok çarpıcı | ||
|
||
çok hoş bir mvö şarkısı diğerleri gibi elbette bilgilendirdiğin için sağol arkadaşım..hiç aklıma gelmemişti doğrusu,dikkat etmemiştim "Arsız Kargalar Paylaşıyorlar" sözündeki baş harflere bakıldığında, gene bir şeyleri ima ettiklerini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim,bilgilendiriseniz sevinirim arkadaşlar ![]() bundan sonra şarkıyı daha dikkatli dinlerim artk
|
||
|
||
ya mor ve ötesi şarkılarında öyle şeyler saklıyor ki, gizli saklı öyle şey anlatıyor ki yani neredeyse kendileri bile tam şarkıların anlamını çözemeyecekler şaka bir yana derslerden kurtulunca ciddi bir mvö çalışması yapacağım şarkıların her ayrıntısına dikkat edeceğim bakalım ben neler bulabileceğim
|
||
|
||
şu an için pek ısınamadığım bi mvö şarkısı dinledikçe severmiyim bilemem
|
||
|
||
ben kocamannnn seviyorum.sanki en anlamlı şarkısı saklama gibi geliyo bana.
|
||
|
||
anlam bakımından gerçekten çok iyi... bu şarkı rüyama bile girmiştir... ormanın içindeyim, tepemdem kargalar uçuyor, arkamdan avcı kovalıyor falan komik ama ben çok korkmuştum
|
||
|
||
çok hoş bir mvö şarkısı diğerleri gibi elbette "Arsız Kargalar Paylaşıyorlar" sözündeki baş harflere bakıldığında, gene bir şeyleri ima ettiklerini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim,bilgilendiriseniz sevinirim arkadaşlar ![]() süper ya..şimdi daha da anlamlandı.çok teşekkür "hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de yaramız toprağın içinde" sözleriyle çok uzun süre düşünmeme neden olan,müthiş ötesi şarkılardan biridir...
|
||
|
||
| gerçekten anlamlı bir şarkı. ankara'dan ayrılırken tam da bu çalıyordu. sözler ve müzik çok uyumlu, duygusal.. mor ve ötesi şarkısı.. | ||
|
||
çok hoş bir mvö şarkısı diğerleri gibi elbette "Arsız Kargalar Paylaşıyorlar" sözündeki baş harflere bakıldığında, gene bir şeyleri ima ettiklerini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim,bilgilendiriseniz sevinirim arkadaşlar ![]() Arkadaşlar böyle bir durum söz konusu bile değilmiş. Sakın sormayın.
|
||