mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: saklama

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5

08.10.2006 21:04:08
son albümden en güzel parçalardan biri bence... şarkı sözlerinin yanındaki tablo da şarkıyla çok ilgili ve çok güzel olmuş Smiley siz ne düşünüyorsunuz??  Wink

08.10.2006 21:04:44
saklama

beton ormanın avcı ruhları kapılar ardında
açlık kodlarının şifresini daha çözememiş
ama
sürtünüyor birbirine, yağmalıyorlar

hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de
yarımız toprağın içinde
örtünelim biraz
bir kilit bize az
unutmak kolay, karta on taksit

saklama
çürüyor
kalbin
burada

beton ormanın avcı ruhları kapılar ardında
açmış kollarını
hikmetini daha çözememiş
ama
yaslanıyor geçmişine, taşlaşıyorlar

hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de
yaramız toprağın içinde
düşünelim biraz
bu ışık bize az
arsız kargalar paylaşıyorlar

sanki bir hikaye gibi yazılmış sözler... çok hoş ya Grin

gün_ışığı 08.10.2006 21:10:17
çok hoş bir mvö şarkısı diğerleri gibi elbette Grin
"Arsız Kargalar Paylaşıyorlar" sözündeki baş harflere bakıldığında, gene bir şeyleri ima ettiklerini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim,bilgilendiriseniz sevinirim arkadaşlar Wink

08.10.2006 21:13:37
"Arsız Kargalar Paylaşıyorlar" sözündeki baş harflere bakıldığında, gene bir şeyleri ima ettiklerini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim,bilgilendiriseniz sevinirim arkadaşlar Wink

aa bende sayende farkettim şimdi bunu... vay be çok ilginç... eğer kasıtlı yapıldıysa helal olsun Grin evet arkadaşlar ama lütfen bilgilendirilelim ben de merak ettim Wink

gün_ışığı 08.10.2006 21:18:12
mor ve ötesi ise bu, bilerek yapılmış olması muhtemeller arasında Grin evet bende sabırsızlıkla bekliyorum Cheesy

_cambaz_ 10.10.2006 19:03:07
Aaa ben onu hiç farketmemiştim. Bu bilginin doğruluğu ne kadar acaba?
  'Arsız Kargalar Paylaşıyorlar' olası bir ihtimal gibi gözüküyor.

'Saklama', 'Büyük Düşler' albümünde, en kapsamlı söz arşivine sahip; doğayla, dünyayla iç içe bir şarkı.
 Farklı duyguları, düşünceleri ifade ediyor.

11.10.2006 15:30:58
çok güzel ve anlamlı bir şarkı ayrıca müziği ve sözleri gerçekten çok çarpıcı

23_balıklar 11.10.2006 15:41:10
bilgilendirdiğin için sağol arkadaşım..hiç aklıma gelmemişti doğrusu,dikkat etmemiştim Smiley bundan sonra şarkıyı daha dikkatli dinlerim artk Cheesy Cheesy Cheesy

11.10.2006 21:16:14
ya mor ve ötesi şarkılarında öyle şeyler saklıyor ki, gizli saklı öyle şey anlatıyor ki yani neredeyse kendileri bile tam şarkıların anlamını çözemeyecekler  Grin  Grin şaka bir yana derslerden kurtulunca ciddi bir mvö çalışması yapacağım şarkıların her ayrıntısına dikkat edeceğim bakalım ben neler bulabileceğim Grin Grin Grin

dionizos 12.10.2006 19:39:05
şu an için pek ısınamadığım bi mvö şarkısı Undecided dinledikçe severmiyim bilemem Undecided

13.10.2006 16:25:44
ben kocamannnn seviyorum.sanki en anlamlı şarkısı saklama gibi geliyo bana. Cool

13.10.2006 16:30:35
anlam bakımından gerçekten çok iyi... bu şarkı rüyama bile girmiştir... ormanın içindeyim, tepemdem kargalar uçuyor, arkamdan avcı kovalıyor falan Grin komik ama ben çok korkmuştum  Roll Eyes  Tongue  Shocked  Grin  Grin

cagico 14.10.2006 08:34:08

süper ya..şimdi daha da anlamlandı.çok teşekkür Smiley "hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de yaramız toprağın içinde" sözleriyle çok uzun süre düşünmeme neden olan,müthiş ötesi şarkılardan biridir...

Devrim_23 15.10.2006 18:17:21
gerçekten anlamlı bir şarkı. ankara'dan ayrılırken tam da bu çalıyordu. sözler ve müzik çok uyumlu, duygusal.. mor ve ötesi şarkısı..

_cambaz_ 22.11.2006 17:59:00

Arkadaşlar böyle bir durum söz konusu bile değilmiş.  Sakın sormayın.  Grin

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5