|
||
| kış geliyordan sonra 2. favori şarkım | ||
|
||
| En sevdigim şarkılardan biri.Çok güzel sözleri okadar güzelki durup insanı düşündürüyor.Sürekli dinliyorum herkese göre şarkının yorumu farklı olur ama bana geçmişi ve şuan olanları çağrıştıyor bu şarkı... | ||
|
||
| şarkının can alıcı iki mısrası var: unutmak kolay karta 10 taksit arsız kargalar paylaşıyorlar. mor ve ötesi bu şarkıda gerçekten günümüz sorunlarından birinin daha üzerine basmış ve çok iYi bir edebi kaygı güderek "DÖKTÜRMÜŞ KALEMİNİ". |
||
|
||
unutmak kolay karta on taksit
|
||
|
||
şarkının can alıcı iki mısrası var: Açıkçası ben o şarkıyı ilk dinlediğim de Kerem Öz. ü düşünerek yazdıklarını sanmıştımunutmak kolay karta 10 taksit arsız kargalar paylaşıyorlar. mor ve ötesi bu şarkıda gerçekten günümüz sorunlarından birinin daha üzerine basmış ve çok iYi bir edebi kaygı güderek "DÖKTÜRMÜŞ KALEMİNİ". ''saklama çürüyor kalbin burada'', ''hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de,yarımız toprağın içinde'' gibi
|
||
|
||
off yaa bu albümdeki bütün şarkıların çok iyi gerçekten insan seçim yapmakta zorlanıyor ve yinee çok iyi bi şarkı sakLama çürüyorrr....
|
||
|
||
| Her şarkısı gibi buda anlamlıve güzel tek kelime HARİKA. | ||
|
||
| örtünelim biraz bir kilit bize az Harika bir toplumsal mesaj.Mor ve Ötesinin bütün şarkıları gibi içinde hem aşkı hem de siyaseti barındıran güzel şarkı. |
||
|
||
sözleri cok güzel ama favorilerimden oldugu söylenemez
|
||
|
||
| iyi şarkı | ||
|
||
| ÇOOOK İLGİNÇ BİR ŞARKI ÇOOOOK DA GÜZEL YAA AMA BEN SON İKİ ALBÜMÜNDEKİ TÜM ŞARKILARI ÇOOK SEVİYORUM BUDA ONLARIN İÇİNDE DOĞAL OLARAK VE ÇOOK HOŞ SAKLAMA ÇÜRÜYOR KALBİM BURDA BAYILDIM BU SÖZE |
||
|
||
| sarki güzel ,ama gitar agni (kopma agni) cok güzel | ||
|
||
| hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de yaramız toprağın içinde düşünelim biraz bu ışık bize az arsız kargalar paylaşıyorlar cok etkileyici ve anlamli bir sarki bence. diger Mor sarkilari gibi bu da bir seyler icin mesaj veriyor. harunun sesi, sarki sözü, gitar,..hepsi mükemmel
|
||
|
||
Bu şarkıların sözlerinin yanı sıra en sonundaki müziği ben de derin bir etki bırakıyor Büyük Düşler albümünün en iyi şarkılarından olduğunu düşüüyorum..
|
||
|
||
| saklama çürüyor kalbin burda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||