|
||
| saklama çürüyor kalbin burda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
| bence tamamen humanist bir şarkı ve albümün en manalı şarkılarından birisi. | ||
|
||
unutmak kolay karta 10 taksit ![]() diyecek laf yok.. sözün bittiği yer
|
||
|
||
bence tamamen humanist bir şarkı ve albümün en manalı şarkılarından birisi.
|
||
|
||
bence tamamen humanist bir şarkı ve albümün en manalı şarkılarından birisi.
|
||
|
||
Devleti kendi çıkarları çerçevesinde kullanıyorlar. Bakınız ; birçok devlet adamı (isim vermeye lüzum yok), bir yere mi gidecek, hadi tüm sülalesini alıp gidiyor! Ne de olsa, masraflar 'devletten!' Kendi özel emellerine alet ediyorlar ülkeyi..Apaçık kullanıyorlar. 'Arsız kargalar paylaşıyorlar' Kargalar ülkeyi paylaşmaktalar, -kullanmaktalar- Bu şarkı yoruma çok açık..Çok çeşitli yönlerden bakıp, birçok şey çıkarılabilir. zaten mor ve ötesinin diğer şarkılarına baktığımızda da yoruma çok açık şarkılar olduğunu görebilirz |
||
|
||
| çok anlamlı çok güzel bir şarkı. | ||
|
||
| bana bu şarkıyı dinlemek pek nasip olmadı o yüzden nasıl bir şarkı bilmiyorum | ||
|
||
| kararımdan gene caydım bu şarkıyı dün internetten indirdim manyak bişemiş abiiiiiiiii!!!! | ||
|
||
unutmak kolay karta 10 taksit!!! ;Dbi aralar öyle bi takmıştım ki bu şarkıya günde 1500 kere dinliyodum ;Dsözler çok güzel
|
||
|
||
| saklama çürüyor kalbin burda çok güzel, hatta süpper bi larkı
|
||
|
||
| hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de yaramız toprağın içinde ''yaramız'' sözünü ''yarımız'' sanmıştım ilk dinlediğimde.halen daha öyle olması gerektiğini düşünüyorum nedense,galiba bana öyle mantıklı geliyor. hatta şarkıyı söylerken yarımız diyorum farkedince de gülüyorum,ben hep böyle diycem sanırsam. |
||
|
||
ya gazetede sorgun ormanı için yazıldı diyoduu
|
||
|
||
hayat bizi büyüttüğü gibi budayabilir de yarımız değilmi? yaramız toprağın içinde ''yaramız'' sözünü ''yarımız'' sanmıştım ilk dinlediğimde.halen daha öyle olması gerektiğini düşünüyorum nedense,galiba bana öyle mantıklı geliyor. hatta şarkıyı söylerken yarımız diyorum farkedince de gülüyorum,ben hep böyle diycem sanırsam. ![]() edit:yarımız zaten doğrusu. ayrıntılar için; http://www.morveotesi.com/albumler.tsp?al=sarki_sozu&sarki=57 |
||
|
||
hayır arkadaşlar; birincisinde yarımız diyor ikincisinde yaramız..
|
||