mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Dünya Yalan Söylüyor

Konu: az çok

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

12.05.2007 12:12:41
''sahip oldukça hep bir yenisi daha''  fazla geniş bir söz bu istedikleride zaten budur herhalde.
Arsız Kargalar Paylaşıyorlar=Sahip oldukça hep bir yenisi daha
Kadınların ayakkabı takıntısını,
Sömürgeci beyinlerin demokrasi ve özgürlük sloganıyla işgal ettikleri topraklar eski çok eski bir hikaye bu insan oğlu var olduğundan beri sürüp gidiyor savaşlar,
Şu andaki iktidarın başbakanlığı aldıktan sonra meclis başkanlığını alması ve son olarak Cumhurbaşkanlığına göz dikmesi.
Hasta beyinlerin karşı cinsten koleksiyon yapması( elde edilemeyen kadın veya erkek ilgimi çeker diyen tiplerin bir süre sonra arkalarında dağ bırakması),
Kapitalizmin izlediği yol.Kurumların yaptığı birşey sahip olmak bireye indirirsek İbrahim Tatlıses,Hülya Avşar vb sanatçılar her söktere el atmaları doyumsuzluk,
Öğrenme aşkıda olabilir sürekli kitaplardan oradan buradan dersten şurdan burdan öğrenmek bilgelik abidesi olma isteği aslında kötü birşey değildir bu bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum denmiş,hayatta en hakiki mürşit ilimdir vs vs,
Entel takıntısı olan kitap koleksiyonu görüntü oluşsun yeter sor hepsini okumamıştır süs onlardır(eski yıpranmış kitaplar daha makbuldür),
Chelsea futbol kulübünün hersene bütün kupaları alcaz diye yola çıkması,
İnsan tacirleri şu kadınları hayvan pazarındaymışcasına satan canilerin evlerinden yurdunda kaçırdıkları insanlar,
Bu sitedeki bazı egoist insanların Mor ve Ötesi resimlerini asla paylaşmaması koleksiyon yapıp sürekli yenisini istemesi ne yapacaklarsa artık mezara götürürler harddiskle birliktemi gömülmeyi düşünüyorlar,
Kişisel takıntılar benim bir insana ilgi duyup kendi özelimde resimlerini ona dair herşeyi saklamam gözün dönmesin de bir sevgi barındırman güzel birşey,
Donald Trump emlak sektörü adam hababam alıyor,
Şirketlerin pazardaki kapışması otopark için insan öldürülmesi bu devirde en geçerli meslek dedi Okan bey haklı değnekçiler parayı kırıyorlar hiç bir hak sahibi olmadıkları halde,heryere otopark dikmeye çalışıyorlar,
Minibüs şoförleri arka boş sıkışalım kayın azcık arkaya demeleri neyin göstergesidir ki 2 kişi eksik gitmiyorlar millete işkence yapıyorlar,
Antika tutkusu anam anam milyon dolarlar dönüyor,
Av sezonunda doyamayıp hayvanları sezon dışındada öldüren vurdukça aşka gelen bir dahakine kafadan vuracağım diyecen caniler,
Bireysel silahlanma arsız kargalar vardır taksit yaptıkça silah alıyorlar yarımız,yaramız toprağın içinde,
Misket oynayan ufaklıkları unutmamak gerek Grin

biliyorsun az çok
görüyorsun kendini
biliyorsun az çoktur. yalnızlığı ifade edebilir bu söz Amerika nasıl toprakları işgal etmeye başladı nefret arttı onların elindeki toprak sayısı arttı ama yandaşları azaldı yalnız kalıyorlar yavaş yavaş ve insanlarda azalıyor hem kendi askerleri hem sivilleri öldürüyorlar.
Aşk'ada uyarlanır 10 tane sevgilin olsun yalnızsındır ciddi sorunların vardır demek çok az demek oluyor.biraz umut biraz sevgi çok büyük oluyor ya onun gibi birşey.
küçük şeyler sevindirir ruhumu diyerek giderseniz hayatınızda çoktur.
ama bazı şeyler var az gözükür çok olabilir.hani insanlık için atılmış adımlar var ya örnek olabilir.uzaya maymun yollarlar tamam küçük bir adım ama büyük bir olay olabilir canlı yaşamı için gerekli bilgiler elde edilebilir nasıl olsa bir canlı az işte maymun nedir ki dersin ama çok şey getirir sana.
Ve o dünya tarifide bir özelmdir yeni bir dünya için.Nerde.....ıslak, çıplak, pırıl pırıl bir dünya içinde
tabi çağırır kim istemez ki pırıl pırıl bir dünyayı .
Yetinmeyi öğrenin diyorlar sanki herkese zararlı oluyorsanız durunuz!

26.06.2007 17:50:11
Tüm erdemlerin temel özelliği, yükselme yolunda sürekli bir çaba, bizzat kendinle cenkleşme, daha büyük ve derin bir saflığa, bilgeliğe, iyilik ve sevgiye yönelik doymak bilmez bir istek.

caansuu 04.07.2007 17:44:28
mvo'nun bir güzel parçası daha

tuğçee 06.09.2007 14:32:26
bu şarkıda  diğer şarkıları gibi çok güzel bir şarkısı

mystery_effect 06.09.2007 14:47:50
"az çok" umut aşılayan bir şarkı. müziği bile insanın mutlu olmasına yetiyor.. söz, müzik ve yorum muhteşem 3lü şeklinde zaten Smiley
Katılıyorum.Çünkü bu şarkıyı her dimlediğimde içim kıpır kıpır oluyor.Bu gerçekten çok güzel!Bir dinleyiciyi bu kadar derinden etkilemek bir grup için çok büyük bir başarı...

burki 06.09.2007 14:55:38
zaga'da bunun canlı performansını izlerken çok etkilenmiştim.

derin miray 20.09.2007 21:39:10
"az çok" aralarında bir orantı var(anlamsal olararak) ama az çok bilmek de yeterli olmuyor ki...olsun yinede süper bir şarkı Shocked Shocked Shocked

deborah 25.10.2007 20:30:48
bayılıyorum bu şarkıya Wink özelliklede harun un" ıslak, çıplak pırıl pırıl bir damla içimde" derken ıslak ve çıplak kelimelerini bastıra bastıra söylemesine Grin

bir_derdim_var 25.10.2007 20:35:00
su damlası gibi hayat ıslak çıplak pırıl pırıl ...
benimde içimi kıpır kıpır ediyor,biranda neşe geliyor üstüme..
bana göre diğerlerinin yanında biraz sönük kalıyor ama genede bağımlılık yapıyor..bir kere dinledin mi bütün gün dilindedir senin o su damlası gibi hayat lafı..

uyanınartık 15.03.2008 17:37:08
mvö konserinde bu şarkıda zıp zıp zıplayışımızı ömrüm boyunca unutamam insanın içini kıpır kıpır yapıyor gerçektende Smiley

burakpurple 15.03.2008 21:16:57
acayip eğlenceli bi şarkı.sabahları harika oluyor dinlemek...

zafer_bergama23 28.03.2008 17:47:24
bu albümün antidepresif şarkısı
biliyorsun az çoktur
durmadan bir şeyler isteyerek kendimizi mutsuz ederiz(sahip oldukça bir yenisi daha )
oysa bir kartanesi bile bizi mutlu edebilir
bazen birine güvenip sevmek için bir çok şey isteriz...
o..ysa küçücük bir kelimesiyle bile bir çok şeyi anlatabilir ...

aarsızz 10.04.2008 16:48:31
dinlemekten çok keyif aldığım bir şarkı bazen bu şarkıyı üst üste on kere dinlediğim oluyor

mor_deli 16.05.2008 15:46:50
ŞARKININ HERYERİ GÜZEL AMA HARUN TEKİN BANA GÖRE ÖZELLİKLE
  BİLİYORSUN AZ ÇOK
  GÖRÜYORSUN KENDİNİ
  BİLİYORSUN AZ ÇOKTUR

BİRDE     UZAK BİR IŞIK
                 BİR ÇIĞLIK GİBİ
                 ÇAĞIRIYOR BENİ,

ÇOOOK TATLI VE GÜZEL SÖYLÜYOR BURALARI...

gözdeniz 09.06.2008 10:30:24
Albümün en güzel şarkılarından..

Sayfa: 1 [ 2 ] 3