|
||
bu şarkı bana göre harun abi'nin en iyi yorumlarından... ablamla bu şarkıyı sırf harun abi'nin söyleyişi için arka arkaya kaç kez dinlemişizdir çok etkileyici yorumlamış bence!! çocuk korosu bölümü şarkıyı ilginç ve bir o kadar da güzel kılmış... konserlerde mvö orayı dinleyicilere söyletiyor ya çok güzel oluyor
|
||
|
||
| serseri uzağındaydım düşerken nasıl bilirsen öyle ol kabusum oldun çok oldun iyi ki yarına yoksun düşledim kayboldum, konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda el pençe divan durdum ah, devrimim benim, nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim hayat ne boş ne anlamsız neye benzerdi reklamsız ortağım oldun çok oldun iyi ki yarına yoksun düşledim kayboldum, konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda el pençe divan durdum ah, devrimim benim, nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim aldım, verdim, ben seni yendim kaçtın, sattın, beş paraya sattın ağla, ağla, geçer. ben en çok şarkının girişini ve koroyu seviyorum ![]() ALDIM VERDİM BEN SENİ YENDİM!!
|
||
|
||
evet özellikle çocuk korosu bölümü çok iyi ![]() "ah devrimim benim nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim" bölümüne ise bayılıyorum
|
||
|
||
başta baterinin girişini duymak beni acayip rahatlatıyo.nedenini bilmiorum
|
||
|
||
| muhteşemmmm ötesi bi şarkı mvö tarihinin en iyi şarkılarından biri çok seviyorum cok anlamlı | ||
|
||
| Çok seviyorum, birinci adım olan devrim bu şarkıda geçiyor:) Müziği, özellikle girişteki bateri gerçekten çok hoş. Bir de konserlerde hep birlikte söylüyoruz aldım verdim diye, Harun Tekin son bir keeeeeeeeeez diyor ya kaptırıyorum:) | ||
|
||
Çocuk korosu çok süper! Anlamlı ve müzikal kalitesi yüksek bir parça.
|
||
|
||
çocuk korosuna bayılıyorum ya... konserlerde de en güzel söylenen şarkılardan biri..
|
||
|
||
| yine sözler olay..yine melodi bambaşka! ya bi albümün bütün parçaları nası güsel olur! |
||
|
||
| sarkının sözleri de çok güzel de sarkı çirkin olsa bile mor ve ötesişarkıyı çooook güzel yorumluyor | ||
|
||
| süper bir şarkı gerçekten ben genelde çok canım sıkkınken dinlerim ve bağıra bağırada eşlik eder çok rahatlarım | ||
|
||
| çocuk korosunun ilk başta tek başlarına söyledikleri zaman ki arkada ki gitar sesi harika geliyor. o kadar güzel ki o anda kerimin hep bir konserde ki hali geliyor... | ||
|
||
| evet bende çok seviyorum koro kısmındaki ritmi | ||
|
||
| bu şarkı insanı acaip coşturuyo,koro kısmını aynen bende çok seviyorum | ||
|
||
| mvö nin en sevdigim şarkılarından biri bende koro kısmına bayıldım çok güzel uymuş | ||