|
||
| bu şarkıya gerçekten bayılıyorum çok ama çok güzell.... | ||
|
||
| tek kelime ile mükemmel bir parça | ||
|
||
serseriyi bence sevmemek elde değil acayip güzel bi şarkı olmuş bence en güzel yeri ise su BENCE en sondA:...AĞLA AĞLA GEÇER! SÜPER OLMUŞ DİYORUZ YAPAnların eline sağlık
|
||
|
||
her dinlediğimde içimi titretiyor bu şarkı ya
|
||
|
||
| harikadan da öte eşsiz bir şarkı hiç bıkmadan günlerce haftalarca dinleyebilirim... | ||
|
||
bu şarkıya klip gelmesini o kadar çok istemiştim ki klibi en çok hakeden şarkılardandı ama hayal kırıklığı yaşadım. gerçi klip çekilen şarkılar da çok doğru bir seçimdi. mvö de haklı her şarkıya klip çekemezler ya. ama işte içimdeki ses hep keşke bu şarkının klibi olsaydı diyor
|
||
|
||
kesinlikle hayatımın şarkısı diyebilirim bir şarkının her kelimesi(bence tabi) her sözü anlamlı olabilir mi ya
|
||
|
||
| aldım verdim ben seni yendim... böyle saçma sapan bir tekerlemeyi anlamlı sözcükler yumağına çevirebildiği için mor ve ötesini seviyorum. |
||
|
||
kerem abinin sesini ayırt edebildiğim için bu şarkıyı çok seviyorum ![]() |
||
|
||
vee işteeee mor ve ötesinin en sevdiğim şarkısı!uzağındaydım düşerken!! |
||
|
||
| sanırım bu şarkı 68-70 dönemlerine bir ağıt niteliği şeklindeydi .. öyle okumuştum bir mvö röportajında.. zaten şarkı da çok anlamlı ve devrimlere karşı yazıldığı açıkça ortada... ah devrimim benim nedir senden çektiğim..SEN GELMEDİN AMA BEN DEĞİŞTİM! süperr...! |
||
|
||
bütün şarkılarında olduğu gibi anlatmak istediklerini ne kadar da birbirine yakıştırarak anlatmışlar ![]() -düşledim kayboldum, konuştum ziyan oldum...süper ötesi! |
||
|
||
kerem abinin sesini ayırt edebildiğim için bu şarkıyı çok seviyorum ![]() kerem abinin sesini nerede duyuyorsun??? ben hiç dikkat etmedim ya da ayırt edemiyorum. keşke şu an klip çekseler bu şarkıya. her zaman son albümündeki şarkılara klip çekilir diye bir kural yok değil mi??? |
||
|
||
| evet yaa çok güzel olur klip çekilse zaten klip çekilmesini en çok istediğim şarkı çünkü mvö nüün en sevdiğim şarkısıı... | ||
|
||
| sözler,şarkı muhteşem..söyleyenler muhteşem daha ne olsun (: aldım, verdim, ben seni yendim kaçtın,sattın,beş paraya sattın konserlerde süper oluyor kopuyor insan.. |
||