|
||
Düşledim kayboldum,konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda elpençe divan durdum...Bi süre msn nickimdi
|
||
|
||
| sarkiya konserde böyle basladilar: aldim verdim ben seni yendim ... sonra dinleyiciler: aldim verdim ben seni yendimmmm... sarkiyi dinle dinle hic bikmiyorum bir türlü doyamadigim sarkilardan birtanesi |
||
|
||
sarkiya konserde böyle basladilar: çocuklara söyletmişler bir deealdim verdim ben seni yendim ... sonra dinleyiciler: aldim verdim ben seni yendimmmm... sarkiyi dinle dinle hic bikmiyorum bir türlü doyamadigim sarkilardan birtanesi ! |
||
|
||
sarkiya konserde böyle basladilar: çocuklara söyletmişler bir deealdim verdim ben seni yendim ... sonra dinleyiciler: aldim verdim ben seni yendimmmm... sarkiyi dinle dinle hic bikmiyorum bir türlü doyamadigim sarkilardan birtanesi ! |
||
|
||
sarkiya konserde böyle basladilar: çocuklara söyletmişler bir deealdim verdim ben seni yendim ... sonra dinleyiciler: aldim verdim ben seni yendimmmm... sarkiyi dinle dinle hic bikmiyorum bir türlü doyamadigim sarkilardan birtanesi ! ![]() next generation harikalar yaa inanamazsın
|
||
|
||
o çocuk korosu sanırım 9 kişiden mi ne oluşuyordu içlerinde de burak'ın yeğenleri vardı..öyle demişti burak ama nerede bilemiyorum..hatırlayamadım belki de tamamı yeğenidir cık hatırlayamadım..tam bilen varsa paylaşsın lütfen..
|
||
|
||
dünya yalan söylüyor'un teşekkür bölümünde koroda olanların isimleri bulunmakta. çocuk korosundakilerin soysimleri güven çoğunun
|
||
|
||
dünya yalan söylüyor'un teşekkür bölümünde koroda olanların isimleri bulunmakta. çocuk korosundakilerin soysimleri güven çoğunun evet bende dikkat etmiştim ona...![]() dünya yalan söylüyorda ki en sevdiğim şarkı... konserlerde -aldım verdim...süper oluyor..
|
||
|
||
| sözleri çok gerçekçi boşuna demiyorum | ||
|
||
| aldım verdim ben seni yendim yaşıyoruz dünyayı... | ||
|
||
dünya yalan söylüyor'un teşekkür bölümünde koroda olanların isimleri bulunmakta. çocuk korosundakilerin soysimleri güven çoğunun evet bende dikkat etmiştim ona...![]() dünya yalan söylüyorda ki en sevdiğim şarkı... konserlerde -aldım verdim...süper oluyor.. ben bir konserlerinde burayı söylerken kendimden geçmiştim yanımdakiler bu sesi bu bünye nasıl çıkarıyor falan diyorlardı ![]() aldım verdim ben seni yendim yaşıyoruz dünyayı...
|
||
|
||
bütün şarkıları gibi gene manyak ...............
|
||
|
||
| baştaki bateri sesi,nakarat ve çocuk korosu bölümüne bayılıyorum..beni mor ve ötesine bağlayan şarkı.. | ||
|
||
| aynen beni de.... bu şarkının sözleri hakkında çift anlamlı yakıştırması yapmıştı grup blue jean röportajında..... 4 senedir içinden çıkamadığım şarkı yani... devrimim benim.... |
||
|
||
| hayat aldım verdim ben seni yendim ile geçerken bu şarkının benim üzerimdeki etkisi bir hayli fazla...bitiyorum... | ||