|
||
| tam damarımdan girip beni uçuran bir şarkı *Serseri'm* bu şarkıyı diğerlerinden ayırıyorum istemeden... bu şarkıda devrimcilerin ruhu var sanki ! ... isyan var ! ... bu şarkının içinde koşan biri var ! |
||
|
||
tam damarımdan girip beni uçuran bir şarkı *Serseri'm* evet kesinlikle katılıyorum..dys'nin bende en büyük heyecan uyandırdığı şarkısı bu..68-78 dönemi ancak bu kadar güzel anlatılırdı..
bu şarkıyı diğerlerinden ayırıyorum istemeden... bu şarkıda devrimcilerin ruhu var sanki ! ... isyan var ! ... bu şarkının içinde koşan biri var ! |
||
|
||
| Sözlerini çok seviyorum bu sarkının nvö nün en iyi sarkılarından biridir | ||
|
||
| ŞARKI KONSERLERDE MÜKEMMEL OLUYOR BU ŞARKININ DA BÜYÜK BİR ÖNEMİ VAR BENCE ONLAR İÇİN SONU ÇOK TATLI OLUYOR KONSERDE SEYİRCİYLE ALDIM VERDİM BEN SENİ YENDİM KAÇTIN SATTIN BEŞ PARAYA SATTIN DİYOR TEKRAR EDİYOR YAA ORASI BENİ BİTİRİYOR... BUDA MÜKEMMEL NE DİYİM DAHA |
||
|
||
| aldım, verdim, ben seni yendim kaçtın, sattın, beş paraya sattın özellikle konserlerde karşılıklı söylemesi çok hoş oluyor.. |
||
|
||
ağla ağla geçer.. bu şarkının en çok sevdiğim kısmı..
|
||
|
||
çok seviyorum ya.. kopuyorum zaten şarkıyı dinlerken harun abim süper yorumlamış
|
||
|
||
| Süper ! | ||
|
||
| harika seslendirmiş bu şarkıyı yaa.. | ||
|
||
mükemmel bir sarkı
|
||
|
||
| bu şarkıyı kim yazmış ya çok güzel haruncumun sesiyle birleşince daha da güzelleşiyo şarkı. | ||
|
||
ahh devrimim benim nedir senden çektiğim sen gelmedim ama BEN DEĞİŞTİM!!....hayat ne boş ne anlamsız neye benzerdi reklamsız....
|
||
|
||
| çocuk koro çok şeker ya !!!!! düşledim kayboldum, konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda el pençe divan durdum aaaahhh, devrimim benim, nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim!!!!!! ağla ağla geçer!!!! |
||
|
||
| aldım, verdim, ben seni yendim kaçtın, sattın, beş paraya sattın ağla, ağla, geçer. çook seviyorum burayı tekrar dinliyorum.. çocuklarında sesi çook güzel..
|
||
|
||
çocuk korosu çoookk şeker!!!!!!!!!!!
|
||